Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
То това в момента предлагат, като троен пакет за 35 лв.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Явно навсякъде си предлагат двойните и тройните пакети на стандартни цени от сайтовете си като някаква уникална промоция.
На мен лично пришка на езика ми излезе да им обяснявам, че няма начин да вържа всички услуги към един оператор.
GSM-а към един от трите оператора, който предостави най-добри условия, а оптичен интернет и ТВ към друг (най-добре различен от Виваком и Мтел)
На мен лично пришка на езика ми излезе да им обяснявам, че няма начин да вържа всички услуги към един оператор.
GSM-а към един от трите оператора, който предостави най-добри условия, а оптичен интернет и ТВ към друг (най-добре различен от Виваком и Мтел)
Потвърждавам, че във Виваком на 123, си предлагат двойни и тройни пакети от сайта, макар че ви казват че няма къде да ги видим. Ще изчакам декември и ако пак се опитват да ме лъжат, ме губят.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На 123 се звъни само за официална информация за продукти, както и за някаква справка. Ако не ти се обадят те, значи нищо специално няма да ти предложат, ако ти им звъннеш. Отиди да си платиш последната сметка в магазин. Ако не ти предложат нещо, просто потърси по-добри условия от друг оператор.
Явно и при Мтел е така.
Днес мой приятел се обадил на кол центъра да Мтел да ги попита в прав текст дали ще му предложат някакъв план на преференциални условия тъй като договора му е изтекъл от няколко месеца.
Една мома му направила жестока оферта от 15% отстъпка.
Той попитал дали се шегува тъй като от магазин са му предложили 30% отстъпка, ако пусне и ТВ - 35%
И момата му казала:
- Ами възползвайте се
Звучи като виц, но не е :D
Но както е казал народа: "Който се смее последен, най-добре се смее"
Днес мой приятел се обадил на кол центъра да Мтел да ги попита в прав текст дали ще му предложат някакъв план на преференциални условия тъй като договора му е изтекъл от няколко месеца.
Една мома му направила жестока оферта от 15% отстъпка.
Той попитал дали се шегува тъй като от магазин са му предложили 30% отстъпка, ако пусне и ТВ - 35%
И момата му казала:
- Ами възползвайте се
Звучи като виц, но не е :D
Но както е казал народа: "Който се смее последен, най-добре се смее"
[Quote]Една мома му направила жестока оферта от 15% отстъпка.[/Quote]
Никой никому не е длъжен, така че в случая дори 15% са много. Освен това Мтел са единственият оператор, който винаги ти позволява да преподпишеш на текущия си план.
Никой никому не е длъжен, така че в случая дори 15% са много. Освен това Мтел са единственият оператор, който винаги ти позволява да преподпишеш на текущия си план.
[Quote]Една мома му направила жестока оферта от 15% отстъпка.[/Quote]
Попаднал е на грешната "мома" :D :D :D
Аз си преподписах плана и взех телефон на супер цена, след мое обаждане на *88 и четири месеца преди да ми е изтекъл договора.
Да иска да го прехвърлят към отдел "продажби", защото и на мен първо ми отказаха при което исках да ме свържат с отдел "лоялни клиенти" и онзи ми каза, сега ще ви прехвърля към отдел "продажби".
Попаднал е на грешната "мома" :D :D :D
Аз си преподписах плана и взех телефон на супер цена, след мое обаждане на *88 и четири месеца преди да ми е изтекъл договора.
Да иска да го прехвърлят към отдел "продажби", защото и на мен първо ми отказаха при което исках да ме свържат с отдел "лоялни клиенти" и онзи ми каза, сега ще ви прехвърля към отдел "продажби".
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
patar84, мерси за инфото.
Днес ще му предам думите ти да пробва пак.
Казах му, след "смешната оферта", да не се занимава, а да си прехвърли номера на друг оператор, но той искал да остане на Мтел :D
Днес ще му предам думите ти да пробва пак.
Казах му, след "смешната оферта", да не се занимава, а да си прехвърли номера на друг оператор, но той искал да остане на Мтел :D
Върви безплатно към всички 16,80 в МТЕЛ
С колко GB Net?