Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Дойде време всички да плащаме за простотията на Европейската комисия, наречена "отпадане на роуминга".
Ако действителво е виновен роуминга, то защо цените не скочиха в Румъния и Сърбия, там също отпадна роуминга? По-вероятно плащаме за нашата си българска простотия.[/Quote]
Не разбирам къде е Сърбия в схемата тя не е част ЕС и там роуминга си е солен. По същество това, че роуминга вдига цените са пълни глупости защото повече чужденци посещават България от колкото българи ходят в чужбина. Демек нашите оператори получават повече от колкото плащат.
Ако действителво е виновен роуминга, то защо цените не скочиха в Румъния и Сърбия, там също отпадна роуминга? По-вероятно плащаме за нашата си българска простотия.[/Quote]
Не разбирам къде е Сърбия в схемата тя не е част ЕС и там роуминга си е солен. По същество това, че роуминга вдига цените са пълни глупости защото повече чужденци посещават България от колкото българи ходят в чужбина. Демек нашите оператори получават повече от колкото плащат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте! Нещо актуално може ли да се сподели относно сегашните скрити оферти. Явните се виждат;), всичко е отчайващо! Дали при Мтел още дават онази 18лв-вата с 11те ГБ нет.Че Теленор явно не искат да ме задържат!Благодаря предварително!
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мен и да искат да ме задържат, може да забравят, както ще забравят и голяма част от приятелите ми в близките 3 месеца :D. Само се чудя дали виваком или комбинирана тройна услуга от Мтел :D.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой има ли представа дали може да се вземе от ментел само интернет за 12лв 50мбит? Договора ми изтича скоро, а гледам са го вдигнали на 15лв...
-
- Регистриран: 01 фев 2012, 18:45
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз съм на Булсат.
Плащам най-ниската такса, а получавам 50МБ.
Освен това при заплащане на 5 такси заедно, получаваш 1 безплатно.
Плащам най-ниската такса, а получавам 50МБ.
Освен това при заплащане на 5 такси заедно, получаваш 1 безплатно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако изтичащият ти договор е бил на 11.90 за 50 mbit ще може да преподпишеш отново на тази тарифа. При мен се получи. Ако ти е обаче някаква комбинация може да ти предложат да си запазиш комбинацията и цената
50 мбт - 9.90. Това преподписах за 2г. На теб не знам дали ще ти го предложат.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ползвам 50Mbps оптичен интернет за 8лв на месец от Булсатком. Отличен е. Правят ми 5лв отстъпка от стандартната такса, защото и телевизията ми е от тях.