Мтел и поредната злоупотреба.( Kaspersky антивирус)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел и поредната злоупотреба.( Kaspersky антивирус)
Може да ползваш румънска/гръцка предплатена карта. Тъкмо роумингът отпадна - имаш избор ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел и поредната злоупотреба.( Kaspersky антивирус)
[Quote]Аз пък досега не съм имал надписванията, така че явно проблемът си е във вас.[/Quote]
Спокоен съм вече, че поне още един има като мен без надписвания, измислени допълнителни абонаменти и т.н. (yes)
Спокоен съм вече, че поне още един има като мен без надписвания, измислени допълнителни абонаменти и т.н. (yes)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел и поредната злоупотреба.( Kaspersky антивирус)
[Quote]Apple_fan
Дата: 29.10.2017 19:11
Аз пък досега не съм имал надписванията, така че явно проблемът си е във вас.
Най-добре се научете, че живеете в 21 век, 2017 г., където има ожесточена конкуренция и борба за всеки клиент. Служителите имат таргети и трябва да ги изпълняват. Те са търговци, което означава, че прилагат търговски трикове.
Съветът ми е да четете повече и да се информирате какво подписвате, защото българинът е сметкаджия по природа и обича да се прецаква.
[/Quote]
А вие изобщо четете ли какво съм писал аз в публикациите?
Тази услуга не е активирана с договора, нито пък след сваляне на някое тяхно приложение. Получаваш СМС и ако не се откажеш те таксуват. Да приемем, че ние сме виновни защото не сме спрели абонамента с смс СТОП. Но никъде няма изпратен смс, няма и запис в системата им, кога и от къде е активирана услугата. Нито могат да ми покажат някакво обаждане, смс, активиране чрез приложение, покупка през PLAY магазина.
По тази логика, дай да те таксуват в автобуса за това, че ти пускат климатик или радио по време на пътуването. Или пък от общината да те таксуват за услуга непоискана от теб. Пример ранно събуждане всяка сутрин със сирена в 6:00 сутринта.
Тук услугата се активира само защото не сме я спрели с смс СТОП. Бащата съм го инструктирал няколко пъти да не бута на места където не знае за какво са. И той затваря смсите от оператора без да ги чете. Няма за какво да го виня в случая. Както писах и в предишен пост има мегабайти в роуминг, за тях съм съгласен и си ги плащам но зашо да плащам за нещо, което не е активирано по мое(наше) съгласие.
Дата: 29.10.2017 19:11
Аз пък досега не съм имал надписванията, така че явно проблемът си е във вас.
Най-добре се научете, че живеете в 21 век, 2017 г., където има ожесточена конкуренция и борба за всеки клиент. Служителите имат таргети и трябва да ги изпълняват. Те са търговци, което означава, че прилагат търговски трикове.
Съветът ми е да четете повече и да се информирате какво подписвате, защото българинът е сметкаджия по природа и обича да се прецаква.
[/Quote]
А вие изобщо четете ли какво съм писал аз в публикациите?
Тази услуга не е активирана с договора, нито пък след сваляне на някое тяхно приложение. Получаваш СМС и ако не се откажеш те таксуват. Да приемем, че ние сме виновни защото не сме спрели абонамента с смс СТОП. Но никъде няма изпратен смс, няма и запис в системата им, кога и от къде е активирана услугата. Нито могат да ми покажат някакво обаждане, смс, активиране чрез приложение, покупка през PLAY магазина.
По тази логика, дай да те таксуват в автобуса за това, че ти пускат климатик или радио по време на пътуването. Или пък от общината да те таксуват за услуга непоискана от теб. Пример ранно събуждане всяка сутрин със сирена в 6:00 сутринта.
Тук услугата се активира само защото не сме я спрели с смс СТОП. Бащата съм го инструктирал няколко пъти да не бута на места където не знае за какво са. И той затваря смсите от оператора без да ги чете. Няма за какво да го виня в случая. Както писах и в предишен пост има мегабайти в роуминг, за тях съм съгласен и си ги плащам но зашо да плащам за нещо, което не е активирано по мое(наше) съгласие.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел и поредната злоупотреба.( Kaspersky антивирус)
Ти пък намери точно кого да даваш за пример... (whistle)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
В чл. 261 от Закона за електронните съобщения е предвидена възможност на всеки да се откаже от получаване на непоискани търговски съобщения. Може всеки да упражни това право на отказ лично с писмено искане. Чрез подаване на писмено заявление във всеки офис на мобилния оператор. Желаетелно е да получи доказателство за внасяне на писмено заявление с входящ номер върху копие на подаденото писмено заявление. Това е написано по повод на лична жалба в КРС, за непоискани търговски съобщения. Получения отговор по този въпрос с е подписан от Неда Койчева, Директор на дирекция "Правно регулиране и общо правно обслужване" в Комисия за регулиране на съобщенията. Видно е от приложената снимка. Трябва всеки лично и писмено да заяви, че не желае да получава непоискани електронни съобщения в офис на мобилния си оператор. Длъжни са да приемат заявлениято и да се съобразят с желанието но всеки.:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел и поредната злоупотреба.( Kaspersky антивирус)
[Quote]Щом има абонамент, потребителят го е направил и няма земна сила да ме убеди в обратното.[/Quote]
Нещо да кажеш за абонамента за платения пакет спортни канали на Мтел дето ги активираха на всички съществуващи клиенти без да ги питат искат или не?
Нещо да кажеш за абонамента за платения пакет спортни канали на Мтел дето ги активираха на всички съществуващи клиенти без да ги питат искат или не?