Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Моля някой да сподели изгоден 1-годишен план с поне 5000 GB интернет за физ.лице, че до колкото разбирам тук основно се обсъждат 2-годишни планове.
Може ли някой да каже скритите планове на теленор за 17,99 и 20,99 след изтичане на 2-годишният договор месечната такса от съответно 17,99 и 20,99 на колко става?
-
- Регистриран: 11 юни 2007, 16:41
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
По-горе отговорих на конкретен въпрос. Аз съм обикновен потребител, нищо повече. И като такъв обясних какво точно съм направил, както и какво ми предложиха. Не разполагам с рецепта за всички възможни случаи. Но се наемам да твърдя, че с повече усилия, търсене и задаване на въпроси СЕ ПОСТИГА ПОВЕЧЕ.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За плана на Теленор, на който месечната такса е 20,99 лв, цената остава същата и след изтичане на 2-годишният договор. Това е посочено в договора. За 17,99 лв не знам, но няма причина да не е така.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За тези като мен,които са на промо 14,99(от 39,999999) Теленор предлага 17,99 - 2000мин., 4гб нет, 20,99 - неогр.мин, 7гб нет. Ако искаш...При Мтел и Виваком за под 20лв. такса бяха още по смешни нещата. Незнам....бъзикат ли се ..гласят ли нещо за около Коледа. Видяха, че вече никой не може без телефон и давай да смучем.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На колега, който беше не същата промоция в Теленор дадоха за 15 лева неограничени минути, 5 гиги на бърза скорост и две гиги за роуминг в ЕС, с преподписване за две години.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не мога да разбера Ментел на какво отгоре се правят на велики - не стига, че искаш да останеш още две години при тях, ами трябва и да им се молиш да ти дадат по-изгодни условия като стар лоялен клиент...
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Явно лъжат и за ГБ :D. за 21 лв. на мен казаха 5 ГБ и 2500 МБ ЕС, 7 ГБ били миналия месец. За 17,99 лв. 2 ГБ и 2 ГБ ЕС. Поне Мтел са твърди, предлагат един и същ план 2 месеца :D.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Има значение какъв е настоящият ти план.
Имам един номер на план Net&Call XL който изтича скоро и става на стандартна такса. Има ли как да преподпиша отново на този план, понеже ме устройва? Днес минах на бързо през виваком, но забравих да ги питам за това. Предложиха план с мисля че 5000 минути и 4300 мб за 20 лв. Като ги питах за коледа дали ще пуснат нещо по-добро ми казаха да не се надявам.