Пред фалит ли са Макс Телеком?
-
- Регистриран: 02 мар 2017, 09:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
И за VPN мислих, даже и да си сложа прокси, ама ... сериозно, вече ми писна :)
Та по този случай - това, което човекът каза - дали мрежата е използваема? Да, използваема е...
Само че като се прибирам искам всичко да ми е на шест, а не да си играя с нея :)
Та по този случай - това, което човекът каза - дали мрежата е използваема? Да, използваема е...
Само че като се прибирам искам всичко да ми е на шест, а не да си играя с нея :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Е като за безплатна мрежа в момента както е - бих си инсталирал hoxx vpn добавката в chrome и firefox, бих си настроил и hola и zen mate - и после с едно цъкване горе ако едната не работи - другата.
Ама вярно става много играчка и утре може още неща да спрат. А и безплатните VPN естествено много се влияят от натоварването.
Ама вярно става много играчка и утре може още неща да спрат. А и безплатните VPN естествено много се влияят от натоварването.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Мен "свободната" мрежа на Макс ме разглези и вече не ща разни кабели да ми се мотат из краката. Като им спря билинга, кихнах 30 точки на Булсат, само и само да не трябва отново да разпъвам простора.
Така че - друго си е свободата по въздух ;) Аз ще ходя да прося подновяване при Макс, па ако ще и през два VPN-а да минавам. Че 200 GB месечно от Булсат едва-едва ще ми стигнат (вж. графиката). Следващият ход е да плащам Пенчо на Виваком, но оттам ухае на ДС и руски интереси и не ща ;)
Така че - друго си е свободата по въздух ;) Аз ще ходя да прося подновяване при Макс, па ако ще и през два VPN-а да минавам. Че 200 GB месечно от Булсат едва-едва ще ми стигнат (вж. графиката). Следващият ход е да плащам Пенчо на Виваком, но оттам ухае на ДС и руски интереси и не ща ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]Мен "свободната" мрежа на Макс ме разглези[/Quote]
Днес или вчера някой беше публикувал спийдтест със 7 Мбита даунлоуд - това стига ли ви? За мен това е по-добре от без хич, но не бих те задоволил с толкова малко.
[Quote]Аз ще ходя да прося подновяване при Макс[/Quote]
Точно в тази тема преди имаше питанки как да се прекрати договор с Макс, масово хората хващаха първия междуградски рейс и идваха в София да връщат устройва. Явно тези дни вече са отминали. Май наистина сами си просите неприятния експириънс.
Днес или вчера някой беше публикувал спийдтест със 7 Мбита даунлоуд - това стига ли ви? За мен това е по-добре от без хич, но не бих те задоволил с толкова малко.
[Quote]Аз ще ходя да прося подновяване при Макс[/Quote]
Точно в тази тема преди имаше питанки как да се прекрати договор с Макс, масово хората хващаха първия междуградски рейс и идваха в София да връщат устройва. Явно тези дни вече са отминали. Май наистина сами си просите неприятния експириънс.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Аз лично пък в ТАЗИ тема или другата, която беше моя съм публикувал свой си Спийд тест ;) Нещата варират между квартал, клетка и т.н. Имам си механизъм чрез пинг да проследя коя е най-добрата клетка, до която имам достъп, поставям метална преградка до бисквитката, ако не е най-близката/"първият избор" и те ти на - 30 мегабита минимум ;) Всъщност преди да ми резнат предплатената карта бях си поставил бисквитката така, че вдигах 51 мегабита.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Някой от Сливен плащал ли е за септември и октомври, във еизи пей не са качени задължения за плащане. Къде може да се плаща нета на Махтелеком?
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не може да се плаща. Вече нямат лиценз и не издават фактури.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
То стана мътна и кървава - не може да се плаща, защото фирмата е друга. Ако сменят фирмените данни в билинга/фактурите - пак не може да се плаща, защото този път в договорите фирмата е друга ;)
В същото време от Макс са обявили, че пускат гювеч на всички настоящи абонати, докато си оправят бакиите. Но тези абонати просто няма как да бъдат повече абонати, ако не преподпишат с "Т.ком" - фирмата без сайт и дума в публичното пространство.
И ето тук дори аз - готов умело на всякакви конспирации, не мога да си обясня - защо оставиха гювеча?
Някой има ли изтекъл договор, откакто паднаха всички лимити - прекратена ли е услугата или въпреки всичко интернетът продължава?
Би имало логика тихомълком да приключат с всички непрекратени договори висящи в пространството, като до крайната им дата не отчитат и не начисляват нищо на абонатите. Но и ако това не се случва - аз съм в шах и мат. :)
В същото време от Макс са обявили, че пускат гювеч на всички настоящи абонати, докато си оправят бакиите. Но тези абонати просто няма как да бъдат повече абонати, ако не преподпишат с "Т.ком" - фирмата без сайт и дума в публичното пространство.
И ето тук дори аз - готов умело на всякакви конспирации, не мога да си обясня - защо оставиха гювеча?
Някой има ли изтекъл договор, откакто паднаха всички лимити - прекратена ли е услугата или въпреки всичко интернетът продължава?
Би имало логика тихомълком да приключат с всички непрекратени договори висящи в пространството, като до крайната им дата не отчитат и не начисляват нищо на абонатите. Но и ако това не се случва - аз съм в шах и мат. :)
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Тези дни имало общо събрание, като от фирмата е изхвърлен Любен Емилов Митков, а на негово място идва Венета Георгиева Кюркчиева - Гатева - гледам участвала в разни инженерни фирми. Също така фирмата сменя Лозенец с ж.к. Дружба 1 Асен Йорданов, № 14, ет. 2. Самото общо събрание пък е било на първи етаж от същата сграда, т.е. поне два етажа са окупирани от "Tи.Ком" АД. Тези дни при възможност ще мина с детективска настройка да огледам ;) На този адрес намирам офис на Нет 1, злощастно също имали взимане-даване с Първа инвестиционна банка, подобно на Макс.