Мобилният интернет на Булсатком
Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Тъкмо ми прекъсна интренета през LTE на буслат с бисквитка и се оправи. Оказа се, че съм се автоматично се е прехвърлила в роуминг на макс.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Гледам, че се коментира тестване на услугата, но в сайта им не виждам да го пише. Може ли повече инфо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Може да. Ако не взимаш устройство с отстъпка, договорът е БЕЗСРОЧЕН и го плащаш само за месеца, който ЩЕ ползваш.
Но дори това не е нужно - като подпишеш ти дават сим карта срещу лев и 80 и можеш да я тестваш до следващата отчетна дата - 10ти/20ти/30ти. Не те кефят - не плащаш за следващ месец и дотам. Ако се преместиш след време в друг квартал може да заредиш да кажем 9лв за 1месец да видиш там как е. И пак така - не те кефят, не плащаш повече.
Ръчно в роуминг на Макс скоростта е по-добра и работи на закрито, но на няколко часа се разкача и след малко може пак.
Но дори това не е нужно - като подпишеш ти дават сим карта срещу лев и 80 и можеш да я тестваш до следващата отчетна дата - 10ти/20ти/30ти. Не те кефят - не плащаш за следващ месец и дотам. Ако се преместиш след време в друг квартал може да заредиш да кажем 9лв за 1месец да видиш там как е. И пак така - не те кефят, не плащаш повече.
Ръчно в роуминг на Макс скоростта е по-добра и работи на закрито, но на няколко часа се разкача и след малко може пак.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Имам въпрос, ако имам тяхна карта която не е активна, поради неплащане, ако платя 9лв кога я активират и трябва ли да се обаждам?
За Войсер важи ли същото?
Благодаря
За Войсер важи ли същото?
Благодаря
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Може би ще трябва да се обадиш, не съм сигурен. Аз като платя за по-малък или по-голям пакет за следващ месец вместо същия, се налага да им звънна.
Войсър не, но той не се предлага вече.
Войсър не, но той не се предлага вече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Взех си само карта за 1.80, но не мога да подкарам интернета. Обхват имам на място, което според картата в сайта не трябва да, а в града е по-зле.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
В настройки - повече - мобилни мрежи опитай ръчно да се свържеш с 28413.(max)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Като загуби обхват се прехвърля на макс, но пак няма интернет. Задал съм да ползва интернет от картата, също и в роуминг, но изобщо не опитва да се свърже. Казва ми, че съм офлайн.Трабват ли някакви интернет настройки, като другите оператори?На точка за достъп нямам APN, явно трябва да го вкарам ръчно?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
APN: bulsat.com (задължително)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Apn name: bulsatcom (или нещо друго)
Apn: bulsat.com
Всичко друго не се пипа. - save
Apn: bulsat.com
Всичко друго не се пипа. - save