Пред фалит ли са Макс Телеком?

sharenmarto
Регистриран: 10 май 2006, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от sharenmarto » 30 ное 2017, 14:56

Здравейте,

Аз вече нямам услуги на договор към Макс, но съм си запазил 1 SIM от бившето Voicer. С тази карта до средата на септември си точих доста GB интернет през мрежата на Bulsatcom без ограничение на скоростта, но след като Макс си спряха клиентския сайт, засега не мога да си презаредя предплатени GB. Затова реших да попитам посочените в сайта им дилъри дали е възможно презареждане на каса при тях. Доста от „дилърите“ отговориха, че вече нямат нищо общо с Макс. Но, някои от вас може да се заинтересуват от следните няколко отговора, които показват, че сякаш има някакви очаквания за раздвижване през декември:

от: Ivan Metodiev
Здравейте, в момента не можете да презаредите предплатена услуга. Системата за билинг е в ремонт и за съжаление трябва да
изчакате да бъде пусната в действие. Свържете се с нас на телефон: 0884082413 следващата седмица, очакваме системата да работи
до началото на следващия месец.

от: Силвия Калчева
Здравейте,
Към момента все още не е възможно презареждане на предплатената услуга.
Бих могла да дам повече информация за това в следващия месец.
Оставам на разположение ако имате въпроси.

Поздрави!
"АСТИКО-21" ЕООД
Силвия Калчева
Mobile: +359 887 306 536

от: Smartfon GSM magazin
Здравейте,
За съжаление временно не можем да презареждаме предплатени карти.
Очакваме в най-скоро време да възстановят системата за плащане.
Има вероятност още следващата седмица да може на каса при нас.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 30 ное 2017, 15:48

Това може да стане ако Ти.ком стартират най-накрая.Макс нямат лиценз вече и не могат да таксуват.

super_adsl
Регистриран: 07 авг 2017, 09:56

Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от super_adsl » 30 ное 2017, 15:52

Ми, не знам някой да плаща, при положение, че 3-ти месец не ми е излизала ф-ра. Предполагам, че това е така и за другите клиенти !!! ;) :) :) :) Който си е прекратил договора се е прецакал, който не, сега си е на далавера. Дано и декември да е free. :)

the_mouse
Регистриран: 06 юни 2011, 19:52

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от the_mouse » 30 ное 2017, 16:22

Клиент съм на булсат и преди малко ми прекъсна LTE мрежата и бисквитката мина в роуминг на макс. Преди в мрежата на булсат скоростите бяха около 1MB/s - 1.5MB/s, в новата мрежа на макс сега са 2.6MB/s - 3.2MB/s.

the_mouse

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от the_mouse » 30 ное 2017, 16:37

Снимката е при 5GHz wifi мрежа на бисквитката.
Тестът е от Пловдив, в югоизточната част на града - не е централна градска част.

tzincbg

Мнение от tzincbg » 30 ное 2017, 17:44

Можеш да си го настроиш на адрес 192.168.1.1 винаги да седи в роуминг. Но вече зависи колко се местиш. На някои места мрежата на булсатком е по-добра.

the_mouse

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от the_mouse » 30 ное 2017, 18:07

Да, знам то си има и готино андроид приложение за huawei бисквитките.
На мен мрежата на булсат винаги ми се е струвала по-бавна от тази на макс, когато я имаше - и като скорост, и като времезакъснение. Като покритие също не могат да се сравняват с макс, естествено преди да започват да спират антените.

meteor
Регистриран: 07 май 2005, 12:10

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от meteor » 01 дек 2017, 10:18

При мен излиза екран със съобщение "Ограничена услуга поради неплащане". На всички ли е така ?

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 01 дек 2017, 10:56

Нищо не сте спестили. Плащахте по 20 лв и 30, а месеци без нет или нон стоп прекъсващ роуминг при все че булсатком е м/у 9 и 13 лв за същите гигабайти и чак до края на лятото спираха нета на 300 гб, а не да го ограничат при 20/40/60.

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Мнение от labaling » 01 дек 2017, 12:44

Абе човек, извинявай, сякаш си малоумен... РОУМИНГЪТ НЕ Е ПРЕКЪСВАЛ НИКОГА!!! Това, че в твоя квартал е слабо и е прекъсвало, както и че има други хора със слабо покритие, не значи, че всички живеят в същите квартали не разбра ли???

Една клетка на Булсат позволява макс 15 Mbit, понякога е една за цял квартал... И оп като се претовари яко загуби на пинг и никаква или нищожна връзка. И аре народът веднага решил - роумингът прекъсна! Как пък при мен веднъж не е прекъснал?

Отговори