Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не е при всички, на теб докога ти е бил договорът?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
мрежата на макс изгря и в Русе, дали се подготвя рестарт ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Еми при мен и други хора прекъсваше и ме изхвърляше. А като минах на сим карта на булсат и абсолютно на същото място спря да прекъсва. Може би просто на твоята клетка не е имало много закачени, та да ги изхвърли първо Макс абонатите при претоварване.
Пак тук някой се оплака наскоро, че едвам се закача за роуминга и често спира, а на Макс почнало да не отваря някои сайтове, сега с карта на Булсат му е стабилно 6-7 мбит и отваря всичко. Може би това по-често се случва на ръба на покритието, но със сегашното покритие това значи половината град.
Пак тук някой се оплака наскоро, че едвам се закача за роуминга и често спира, а на Макс почнало да не отваря някои сайтове, сега с карта на Булсат му е стабилно 6-7 мбит и отваря всичко. Може би това по-често се случва на ръба на покритието, но със сегашното покритие това значи половината град.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
на безсрочен съм
Според мен самата система на Макс, оставена на доизживяване те е спряла... На хората, които са имали договори и не са си ги прекратили още не им е спряно, пък и нов имейл няма.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В момента Макс отново изпитват затруднения с достъпа до редица сайтове, включително този ;) Не е проблем с DNS - той разпознава всичко коректно, а явно някоя от линиите им (е те са общо две ;) ) е прекъснала и няма достъп до дадени дестинации през другата. Но с Hoxx VPN всичко си върви ;) Аз за първи път се сблъсквам с този проблем, но и известно време не ползвах Макс.
Иначе като свързаност към мрежата няма грижи.
Иначе като свързаност към мрежата няма грижи.
При мен роумингът прекъсваше доста често лятото и затова взех карта на булсат. Бисквитката вижда мрежата на булсат, но не може да се регистрира с карта на макс. И след няколко часа тръгва. И така беше цяло лято без зависимост от местоположение или часова зона. С картата на булсат прекъсване на мрежата имаше беше преди няколко дни когато пак изгря мрежата на макс и бисквитката сама се закачи през роуминг.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Е то сега на всички беше прекъснало.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Днес сутринта за кратко картите на булсат спряха да работят в мрежата на макс. Мрежата беше видима, но не се регистрираха.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не само тая сутрин. От време на време Макс мрежата се разкача сама в роуминг и трябва да дадеш ръчно connect. А понякога трябва и рестарт. И не ми говорете глупости, че това било сано на ръба на покритието - на 4 черти на Макс се случва. При скорост от speedtest над 60 мбит. И обратното се случва в роуминг с карта на макс в мрежата на булсатком. Просто РОУМИНГЪТ Е НАСТРОЕН КРИВО НА НИВО ОПЕРАТОР.