Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В теленор са преложили на познат за прехвърляне от друг оператаор за 21лв - неограничени към всички оператори, 8ГБ мобилен интернет. Във Виваком нищо по различно от обявеното на сайта.
Някой знае ли в Мтел за преподписване какви условия дават ? И тази оферта за 18 лв дали важи още за преподписване ?
Някой знае ли в Мтел за преподписване какви условия дават ? И тази оферта за 18 лв дали важи още за преподписване ?
-
- Регистриран: 14 мар 2015, 23:04
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди няколко дни преподписах и за 21 лв ми предложиха 3+7 гб, неограничени минути. Отделно и 25гб в кепчър. Преди това получавах само 2400 мб...
-
- Регистриран: 14 мар 2015, 23:04
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор, а седмица преди това ми предлагаха за 21 лв 6гб и неограничени. Добре, че изчаках. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На мен също предлагаха 6,трябва пак да ги преслушам.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес във Виваком, след като се опитаха нищо да не предложат, а аз леко изнахалствах, ми се предложи смарт М за 16 лева с 500 минути и 5 000 Мб нет,като по читанката и в нета е 700 мб. В комбинация 500/700 е 14 лева,явно за 2 лева отгоре получавам 4300 мб. За пренос на номер нищо не казаха,явно решиха че за днес ми стигат отстъпки.Ще питам и една уж позната служителка,да видим и тя какво ще предложи.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мен такава оферта ме устроива с по малко минути но с повече нет,ама в теленор май няма такива оферти
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И мен ме устройва,след като измрънках как е малко нета в оригиналната оферта и минути не ми трябват твърде,ми предложиха това.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте!Имам да преподписвам договор с мтел.Обадиха ми се и ми казаха,че е индивидуална оферта и ми предложиха такса 18.19 лв с ДДС неограничени минути към всички и 6000 мв на максимална скорост и някакви канали за гледане и 5000 мв в роуминг.
Какво ще кажете?
Имам и още една нова карта да включвам дали има нещо добро?
Какво ще кажете?
Имам и още една нова карта да включвам дали има нещо добро?