Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от maxito2 » 06 дек 2017, 08:18

подписвай, едва ли ще намериш нещо по-добро.. На мене скоро ми звъняха за преподписване и само стандартните оферти предложиха..

diyancho
Регистриран: 11 фев 2011, 02:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от diyancho » 06 дек 2017, 08:59

Здравейте,

В началото на тази седмица се свързаха с мен от Мтел с индивидуална оферта за домашен интернет (DOCSIS 75 Mbps), цифрова телевизия (по старата технология на blizoo с пакет "ТВ РАЗШИРЕН" с 120+ канала) и домашен телефон (с план "Мтел Безкрай фикс XL" ) за 24 лева и стотинки с двугодишен договор.

Впоследствие попитах дали имат нещо интересно и за мобилните планове, тъй като в средата на декември ми изтича договорът за два номера, които са в тяхната мрежа.
Момичето само ми загатна да изчакам още 2-3 седмици и тогава да се чуем отново. На въпроса дали се очаква нещо ново и интересно, служителката отново ми повтори, че след този период определено ще има нещо интересно и ново. В момента съм на плана Мтел 30 с неограничени минути към фиксирани и мобилни мрежи и мобилен интернет 3GB + 2GB (facebook) + 2GB (Viber) от 2015 г., тогава го даваха с 30% отстъпка, като скрита оферта.

Тъкмо се бях запътил да пренасям номерата към Виваком, но ще поизчакам тези 2-3 седмици и тогава вече ще реша какво да правя. Иначе до преди този разговор от Мтел, отдел Лоялни клиенти ми предлагаха горе-долу тези планове, които са обявени в сайта им, но с цените, които са в комбинация, без да ги комбинирам с други услуги.

Надявам се да съм бил поне малко полезен с тази информация.

Желая на всички колеги весели празници и конкуретни оферти с добри цени и параметри!

petar84
Регистриран: 09 мар 2015, 18:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от petar84 » 06 дек 2017, 19:49

[Quote]В момента съм на плана Мтел 30 с неограничени минути към фиксирани и мобилни мрежи и мобилен интернет 3GB + 2GB (facebook) + 2GB (Viber) от 2015 г., тогава го даваха с 30% отстъпка, като скрита оферта[/Quote]

Аз също съм на този план, ама с 50% отстъпка и не смятам да го променям, дават ми телефоните с план 2XL :) Иначе в офис дават навсякъде два доста добри тройни пакета за 36лв и 46лв с повече канали от предлаганите ти, 75 Mbps интернет и Неограничени минути с 3гб.

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Blue Sky » 06 дек 2017, 22:02

[Quote]и не смятам да го променям[/Quote]

И аз смятам да преподпиша стария си договор, че Мтел е единственият оператор, който ти позволява да си запазиш старите условия без оглед на актуалните промоции. (yes)(yes)(yes)

petar84
Регистриран: 09 мар 2015, 18:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от petar84 » 07 дек 2017, 00:01

Мтел сега имат добър план с неограничени и 10Гб за 20,40лв., ако имаш нет или ТВ при тях...и след това само си го преподписваш през 2 години. :D

cveta90
Регистриран: 14 юли 2015, 12:56

Мнение от cveta90 » 07 дек 2017, 00:47

Здравейте!Отново да да споделя ,че в момента съм на план от скритите от 2015 година 25 лв такса,която е намалена от 50 лв имам неограничени минути и 200 мин Да говоря в случая с Гърция и интернет 5000 мв 2000 мв фацебоок и 2000 на вайбър допълнителни.В офис на Мтел ми казаха,че мога да предподпиша на този договор пак на тези условия и сега се чудя между двата плана(по телефона ми предложиха 18.19 лв с ДСС с неограничени минути и 6000 мв нямам мнути към чужбина),че офертите не са много добри в момента с разговори с Зона 1 .Дайте съвет?В момента вече мога и без минутите.

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от behroozwolf » 07 дек 2017, 06:51

И къде е далаверата да плащаш отделно за НЕТ и ТВ и отделно за телефон, след като 3в1 излиза по-изгодно :D.

[email protected]
Регистриран: 07 дек 2017, 15:54

Мнение от [email protected] » 07 дек 2017, 15:58

Токущо подписах с Вивата за 19.99 неограничени мунити и в ЕС + 8000MB

alpinab
Регистриран: 04 фев 2006, 22:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от alpinab » 07 дек 2017, 16:10

Това го няма по официален ценоразпис.

Как го издейства и къде колега?(beer)

bambam2k
Регистриран: 10 мар 2015, 17:20

Мнение от bambam2k » 07 дек 2017, 16:28

Това е от вчера и аз получих такава оферта , но не разбрах на кой план телефоните да гледам.

Как се води точно плана по договор, ти разбра ли с какъв план да гледаш телефоните?

=-=-
П.П.
разбрах че планаът е Смарт M+

Отговори