MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
Преглеждайки детайлна справка от фактура, забелязах, че има някаква допълнителна услуга:
16.11.17 11:26:16 Radio Fmplus Допълнителни услуги 1 0.50
която се появява 4 пъти в справката...
Някой има ли идея каква е тази услуга и как се е активирала, защото забелязах, че я има и в други фактури... (angry)
16.11.17 11:26:16 Radio Fmplus Допълнителни услуги 1 0.50
която се появява 4 пъти в справката...
Някой има ли идея каква е тази услуга и как се е активирала, защото забелязах, че я има и в други фактури... (angry)
Re: MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
Имаше и преди време подобна тема. На жена ми също всеки месец във фактурата има подобен абонамент, но за някакво друго радио беше. И всеки месец сметката е с 1,50-2 лв. по-висока от тези тъпотии. Честно казано нямам нито време,нито нерви да се разправям за тия 1-2 лева, след още някой месец като изтече договора просто ще бъде прехвърлен към друг оператор. А най-странното е, понеже ми стана интересно, че съм търсил нарочно как да се абонира човек за такова радио и къде става това, излиза че активацията и деактивацията става само през МтелЗона. А как е станала като жена ми си няма и представа за съществуването на такъв сайт, не знам :|
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
Според Мтел си я активирал ти.
Ако си сигурен, че не си я активирал по някакъв начин, чрез СМС или на сайта mtel zona, стъпките са следните:
Жалба до Мтел
При отрицателен отговор от тяхна страна
Жалба до КЗП
Ако си сигурен, че не си я активирал по някакъв начин, чрез СМС или на сайта mtel zona, стъпките са следните:
Жалба до Мтел
При отрицателен отговор от тяхна страна
Жалба до КЗП
Re: Re: MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
Това е ясно, ама за 1-2 лева на месец не ми се занимава. Имах преди години една жалба до КЗП и след месец мотаене не направиха абсолютно нищо, та им нямам никакво доверие и на тях вече. Деактивирал съм го абонамента за радио де, след като ми стана странно защо всеки месец сметката е малко по-голяма и се зачетох в разпечатката, но няколко месеца са си цакали месечен абонамент. Може би са на принципа "ако мине", понеже голяма част от хората изобщо не си гледат фактурите и разпечатките.
Re: Re: Re: MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
Аз за първи път чувам за сайта мтелзона... явно са решили да цакат, ако мине номера... (angry)
Както и да е, влезнах в мтел зона, но не виждам опция за деактивация на нищо, пише ми, че услугата е временно недостъпна, даже не ме разпознава, ако ползвам мобилния интернет... много странно.
С такива селски изпълнения от страна на мтел, авно ще се сменя оператора... (angry)(no)
Както и да е, влезнах в мтел зона, но не виждам опция за деактивация на нищо, пише ми, че услугата е временно недостъпна, даже не ме разпознава, ако ползвам мобилния интернет... много странно.
С такива селски изпълнения от страна на мтел, авно ще се сменя оператора... (angry)(no)
Re: Re: Re: Re: MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
Влизаш през мобилния нет на Мтел, горе в дясно има меню опции, там има секция абонаменти. Намираш абонамента за радио и го изключваш. Но на Мтел онлайн услугите не са много достъпни нощно време и през почивните дни, така че може да се наложи да изчакаш до понеделник да има достъп за деактивиране :D
Re: Re: Re: Re: Re: MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
Благодаря за отговорите на всички!
Успях да деактивирам нежеланата услуга :)
Успях да деактивирам нежеланата услуга :)
Re: Re: Re: MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
[Quote]Това е ясно, ама за 1-2 лева на месец не ми се занимава.[/Quote]
Ами те на това разчитат, че на повечето хора не им се занимава, че много хора изобщо няма да забележат. Но като се има в предвид, колко клиенти имат, явно доходът от тези непоискани услуги е доста апетитен, щом си позволяват да го правят. И тъй като не желая всеки месец да си гледам подробните разпечатки за евентуални такива "абонаментчета", веднага щом ги забележа минавам по процедурата с жалбите. И ако повече хора го правят макар и за левче, от КЗП най-накрая ще им се наложи да вземат мерки.
А, и жалбата до КЗП може да се пусне електронно на сайта им.
Ами те на това разчитат, че на повечето хора не им се занимава, че много хора изобщо няма да забележат. Но като се има в предвид, колко клиенти имат, явно доходът от тези непоискани услуги е доста апетитен, щом си позволяват да го правят. И тъй като не желая всеки месец да си гледам подробните разпечатки за евентуални такива "абонаментчета", веднага щом ги забележа минавам по процедурата с жалбите. И ако повече хора го правят макар и за левче, от КЗП най-накрая ще им се наложи да вземат мерки.
А, и жалбата до КЗП може да се пусне електронно на сайта им.
Re: Re: Re: Re: MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
Айде ново 20 от Мтел. Ако сте си просрочили задължението с един ден, ви уведомяват със смс стандартно, че при следващото напомняне се начисляват по 1,99 лв на смс. :D
Това ми го показа една клиентка сега в залата. Казах и да си ползва онлайн банкиране, вместо да тича по магазини за плащания.
Това ми го показа една клиентка сега в залата. Казах и да си ползва онлайн банкиране, вместо да тича по магазини за плащания.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: MTEL - Допълнителни услуги - Radio Fmplus
И какъв е проблемът като нещата са описани в ценоразписа, пък дават цял месец за заплащане на сметки...