Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Утре ще преподписвам телевизия и интернет към тях. Днес се поразбутаха, след като обиколих офисите им. Звъннаха ми, имали "специална" оферта за тв и нет. Ще се опитам да измуфтя и този план, който казваш.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имат и нещо дето се казва семеен пакет, още по-тънко излиза. Мобилна карта/и + Нет + Телевизия. Само дето не разбрах точно какво е, но не е обявено официално.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тъкмо подписах с Виваком Смарт М+ в комбинация с оптичен нет -като за мене 16,99 zа мобилната услуга,като в прИмоция ми дават неограничени минути и 3100 мобилен нет , така че заедно със стандартната услуга се получава неограничени минути,100 международни и 4 300 МБ мобилен нет (1200 стандартна оферта +3100 промоция).
Ползвам нета от 7 години,мобилната от 2 ,така че дали съм им скъпа не знам,ама това,което ми предложиха сякаш си струва.Преди бях на S с удвоените и утроените минути и мегабайти.Та сега за 2 лева отгоре получавам много повече.:)
Ползвам нета от 7 години,мобилната от 2 ,така че дали съм им скъпа не знам,ама това,което ми предложиха сякаш си струва.Преди бях на S с удвоените и утроените минути и мегабайти.Та сега за 2 лева отгоре получавам много повече.:)
Ок - Виваком дава за 19.99 лв. неограничени разгорови и роуминг + 8 гига + 100 минути международни. А кой е на Виваком по-скъпия план с повече Интернет, примерно 10 или повече? Някой подписвал ли е на такъв?
L,L+,XL,XL+ и U,като L няма международни минути.
10,12,16,20 и неограничен за нета, като всички до U са с добавени промоционални МБ. Цени от 24 до 50 лева без комбинация,може да ги видиш на сайта.
10,12,16,20 и неограничен за нета, като всички до U са с добавени промоционални МБ. Цени от 24 до 50 лева без комбинация,може да ги видиш на сайта.
На мен във виваком пък ми обясниха че 19.99 била цена за прехвърляне или за нови абонати!?!Отидох в друг офис и там същата работа......и искам не искам прехвърлих на мтел.......а съм им абонат с 2 карти над 10 години и нямам забавена или неплатена фактура......това в град Русе се случва.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Явно не гледам където трябва, защото за Вивата:
m+ => 19.99 лв., неограничени, 8 гига + 100 международни
а според сайта:
L => 23.99 лв., неограничени, 10 гига без международни
т.е. за 4 лв. получаваш 2 гига, но губиш международните ?
m+ => 19.99 лв., неограничени, 8 гига + 100 международни
а според сайта:
L => 23.99 лв., неограничени, 10 гига без международни
т.е. за 4 лв. получаваш 2 гига, но губиш международните ?
Трябвало е да изчакаш поне до края на седмицата. Офертите вървели седмица за седмица. Поне така казват от магазина.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нещо такова.Като разбрах,че М+ с неограничените минути не става за комбинация с друга услуга, бая се замислих дават ли ми се още пари за нещо,дето няма международни.Обаче нали ми предложиха вариант, вярно, резнаха мобилния, ама пак е по-добре от стандартния М+.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това видях днес в подвижния магазин на Виваком:
(прикачена снимка)
(прикачена снимка)