Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]- 1500 минути + 1.5гб нет за 10 лева.
Този план за 10 лева е идеален за майка ми! [/Quote]
Днес докато прехвърлях една вивакомска карта към БОБ попитах за този план, но момчето също ми каза, че е само за преподписване.
Жалко, че другите оператори не предлагат Екстра СИМ.
Този план за 10 лева е идеален за майка ми! [/Quote]
Днес докато прехвърлях една вивакомска карта към БОБ попитах за този план, но момчето също ми каза, че е само за преподписване.
Жалко, че другите оператори не предлагат Екстра СИМ.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мтел, само за преподписване при оставащи по-малко от 3 месеца:
5 лв: 500 минути към всички и 500 МБ
10 лв: 1500 минути към всички и 1500 МБ
12 лв: 1500 минути към всички и 4500 МБ
15 лв: неограничени минути към всички и 3000 МБ
5 лв: 500 минути към всички и 500 МБ
10 лв: 1500 минути към всички и 1500 МБ
12 лв: 1500 минути към всички и 4500 МБ
15 лв: неограничени минути към всички и 3000 МБ
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Важи ли за абонати на Боб?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес говорих с една скандална на име Павлина с прегракнал глас като на стара тютюнджийка и алкохоличка от номер 1515 за уж "важни клиенти" на Теленор. Това което ми предложи е за 17.99лв 2000мин и 4000мб за преподписване на договора, което не ме устройва. Към момента съм с 2000мин и 2000мб за 15.99 и никога не ги използвам. Някой може ли да ми помогне с информация за прехвърляне на номер към друг оператор. Необходими са ми до 1000-1500 мин и толкова МВ с месечна такса до 15 лв. Предварително благодаря на всички!
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
два поста преди твоя има показани оферти. проблема е само, че са на мтел. ниски такси, отвратително качество на мрежата
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Той пита за прехвърляне, а онези оферти са за преподписване. Също не е ясно дали има изискване от какъв договор се минава на тях, в смисъл на кои клиенти се предлагат. Някой по-рано беше писал, че са оферти за служители, но ги предлагали и за "задържане" на клиенти.
На мен от Виваком не ми дават да мина на по-ниска тарифа, въпреки че договорът ми изтича в края на месеца. "Персоналната ми оферта" е като на повечето съществуващи клиенти - 19,99 без комбинация и 16,99 с комбинация - неограничени минути с 4300 МБ, което е абсурдно. Нито ми трябват неограничени, нито съм ползвал (т.е. майка ми) повече от 1500 минути на месец за последните 2 години. На мен ми трябват само 1500, а те ми предлагат неограничени на по-висока такса, т.е. да плащам повече за същото потребление. Аз отказа да ме предложат нещо, от което реално имам нужда, го разбирам като "не ти искаме парите, върви при друг оператор". (no)
На мен от Виваком не ми дават да мина на по-ниска тарифа, въпреки че договорът ми изтича в края на месеца. "Персоналната ми оферта" е като на повечето съществуващи клиенти - 19,99 без комбинация и 16,99 с комбинация - неограничени минути с 4300 МБ, което е абсурдно. Нито ми трябват неограничени, нито съм ползвал (т.е. майка ми) повече от 1500 минути на месец за последните 2 години. На мен ми трябват само 1500, а те ми предлагат неограничени на по-висока такса, т.е. да плащам повече за същото потребление. Аз отказа да ме предложат нещо, от което реално имам нужда, го разбирам като "не ти искаме парите, върви при друг оператор". (no)
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Дунди пробвай в няколко офиса,аз забелязах,че в доста натоварени офиси на Виваком въобще не предлагат тези скрити оферти,а в друг по скатан,в който влизат днес не повече от 30 човека са доста по сговорчиви служителите,явно да си направят таргетна и се стараят да те задържат.Това важи и за офисите на Теленор.
Има един план който е за преподписване 16 лв неограничени минути и 2500мб Смарт М
Има един план който е за преподписване 16 лв неограничени минути и 2500мб Смарт М
Що се отнася до мтел и плановете за "служители" с малко настояване се получават нещата. Майка ми беше на план за 15 лева с 300-400 минути и толкова мегабайти и подписа за 10 лева 1500 минс + мб.
Точно така, през м.Юни 2017г. като влезнаха в сила "новите" и неизгодни тарифни планове на Виваком отидох да попитам да преподпиша на по-ниска тарифа за Smart, но ми казаха да изчакам да ми изтече договора, тъй като бях на Maxicall L + Net 20 за 2 год. за около 26,80 лв, иначе ще платя неустойка. Е, отидох в офис на Виваком в първия ден след като изтече договора и служителката ме в беси като ми каза, че немога на по-ниска тарифа. Тогава се принудих да потвърдя Smart l + Net Slim 20 за 34.80 лв., но за 12 месеца като изчакам по-изгодни оферти за тази карта. Вчера звъннах на 123 и попитах като лоялен клиент и ползващ 4 сим карти на различни договори на мое име, възможно ли е да преподпиша договор за друг абонамент от Maxicall S на 9,80 лв. на по-висока тарифа от 10-12 лв. и попитах за 2000 мин. + 2000 MB и той ми каза, че е възможно. След това попитах да ми пратят договор за подпис и същият ми отговори да отида в офис на Виваком. Отидох веднага, но ядец уцелих същата служителка от предния път. Тази и другата й колежка, ми обясняваха няколко пъти, че такъв план НЯМАТ и да си сключа договор с оператора. Мисля днес отново да се обадя на 123. Посъветвайте ме какво да направя!
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
смени офиса на виваком
ако в твоя град е само един - смени града
ако и това не помага - по пощата ще ти го пратят.
чети внимателно и подписвай умно.
ако в твоя град е само един - смени града
ако и това не помага - по пощата ще ти го пратят.
чети внимателно и подписвай умно.