Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Eur0tica
Регистриран: 04 юни 2014, 10:15

Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Мнение от Eur0tica » 01 фев 2018, 14:06

[Quote]Днес обновихме нашите мобилни планове Мтел без граници. Те вече предлагат повече дигитално съдържание и услуги. А и могат да се сключват с безсрочен договор[/Quote]

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Re: Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Мнение от maxito2 » 01 фев 2018, 14:28

много хубаво, ама много са орязали мегабайтите.. може ли за 20 лв да дават 1000 МБ? Толкова ли скъпо им струва тоя трафик, та така им се свиди..

Ludogoretz
Регистриран: 12 ное 2017, 20:51

Re: Re: Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Мнение от Ludogoretz » 01 фев 2018, 14:40

Ялови планове,кой взел декември и януари взел сега поне до Великден нанайдуду!

radi27
Регистриран: 04 сеп 2017, 20:40

Re: Re: Re: Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Мнение от radi27 » 02 фев 2018, 04:54

Прекалено скъпи са на безсрочен договор и мегабайтите... слаба работа.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Мнение от algor » 02 фев 2018, 07:34

[Quote]Ялови планове,кой взел декември и януари взел сега поне до Великден нанайдуду![/Quote]

Много, ама много познати думички, с които дълго време един съфорумник лъжеше бая народ да чакат първо до Великден, после до 24-ти май, после до септември, та стигаха и до Коледа и НГ с яловите планове.
Един негов човек във Виваком му разказваше едни прикацки, които никога не се случиха...

Носталгия малко, по другаря Бачев! ;)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Мнение от Apple_fan » 02 фев 2018, 08:28

Е ти да не очакваш да ти дадат за 5 лв неограничени и 10 ГБ на безсрочен договор. :D Нарочно са по-високи цените, за да накарат повечето да подпишат договор.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Мнение от Ванката » 02 фев 2018, 08:34

Важното е, че се започва от някъде. Това си е крачка напред. Който иска да тества оператора ползва един месец или два, и после разписва договор.
Samsung GALAXY S22 Ultra

poip
Регистриран: 25 яну 2018, 11:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Мнение от poip » 02 фев 2018, 09:38

[Quote]Това си е крачка напред.[/Quote]

Това е чиста гавра и нищо друго.
Крачка напред ще е да пуснат строго национални планове БЕЗ РОУМИНГ (не е задължително всяка тарифа да ползва роуминг) с 1000 нац. минути и 100МБ нет 8-10лв. (като за пенсионери) или обратното- 10гб нет + 200 нац. минути (за младежите) за 15-17лв. Могат и да наложат доп. ограничения- забраняват тетъринг-а, но ти дават още 50% трафик бонус...

Аз говоря много (поне 6-7000мин./месец) и ползвам поне 450гб месечно като си плащам за това едни скромни 50лв. и не се оплаквам, но масово днес се ползват под 300мин. за разговори и се ползва основно интернет- защо тези хора трябва да плащат за "неогр. нац. минути" само за да получат повече трафик? Или обратното- баба ти обича да говори, защо трябва да плаща за 5гб нет който няма да ползва никога само за да има неогр. нац. минути? Имам като "безплатна добавка" ТВ Го и някакъв облак които никога не съм ползвал и няма да ползвам- защо трябва да ми се калкулират тези услуги в таксата, да ги махнат и да ми свалят 1лв. Единственият наистина полезен "бонус" който съм виждал от оператор е лиценза за антивирус който получават клиентите на дом. интернет.
Реално ако махнат всички доп. услуги, бонуси и т.н. таксите могат да паднат с 5лв. надолу- това ще е стъпка напред, а не подигравката "ето ви безсрочни договори, само дето ще ви начукаме 40% по-високи такси"... Могат да наложат някои ограничения които няма да пречат на 99.5% от юзърите и да вдигнат обема услуги без да пипат таксата- начини за "стъпки напред" много и са добре известни на всички, но не искат да ги приложат докато не стане крайно необходимо :|

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Re: Re: Re: Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Мнение от KuKeR » 02 фев 2018, 10:08

[Quote]Носталгия малко, по другаря Бачев![/Quote]
Е защо да има носталгия? Бачев се подвизава на androidbg под псевдонима Neron81, продължава да предлага измислените си оферти там - ти поне го знаеш!

Ludogoretz
Регистриран: 12 ное 2017, 20:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите Мтел без граници планове могат да се сключват с безсрочен договор

Мнение от Ludogoretz » 02 фев 2018, 10:30

Колегата poip е написал много истини,аз подписах на Виваком 20 лв неограничени минути и 8гб нет но дефакто повече от 1000 Мин не ми трябват а й ако трябва да съм честен и 5 ГБ също ме оправят,но те нямат разнообразие или по ниските оферти не могло да ми ги дадат.Приятел преподписа на 16 лв с Виваком на 16 лв неограничени и 2500 мб как пък за него прецениха че може тази оферта,а сега като гледам какви са сегашните направо се хващам за главата като ги сравня с тези в Германия и Австрия.

Отговори