[заключена] Стратегия за борба с мобилните оператори
Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
[Quote]Казвам ви това след обиколка на около 10 магазина на М-тел с една конкретна цел, в различни краища на града. Ако имате и вие наблюдения или по-широк поглед, ще е ценно да споделите. Така ще можем да намалим измамите. Дори и мен успяха да преметнат по някои параграфи, а уж се имам за "много печен" и анализиращ.[/Quote]
Вие за "анализиращ" ли се имате?!?!
Това по-горе, ако е анализ, то аз съм ватман.
Писали сте взаимноизключващи се глупости, които нямат нищо общо със здравия разум.
Пийте си хапчетата редовно и когато имате нужда от преподписване или да ползвате друга услуга, драснете два реда и ще ви водя да си свършите работа в Мтел, но за съжаление изборът ви ще е само да ви очслужат жени и то с големи **** и малки ******.
Мъжете си ги дръжте за вас!
(beer)
Вие за "анализиращ" ли се имате?!?!
Това по-горе, ако е анализ, то аз съм ватман.
Писали сте взаимноизключващи се глупости, които нямат нищо общо със здравия разум.
Пийте си хапчетата редовно и когато имате нужда от преподписване или да ползвате друга услуга, драснете два реда и ще ви водя да си свършите работа в Мтел, но за съжаление изборът ви ще е само да ви очслужат жени и то с големи **** и малки ******.
Мъжете си ги дръжте за вас!
(beer)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
Много добре знам какво и защо пиша. Пак повтарям - овце винаги ще има, да влизат в офиса и да разчитат на късмет, чар, комуникативни умения или каквото намерят.
Да приемем, че аз не разполагам с горните качества, но съм намерил оферта, официална, която ми харесва и съм решил да я получа.
Не съм успял, но въпреки липсата на онези плюсове, други са ми позволили да си извадя съответните заключения. Конституцията пък ми е позволила да ги изложа на подходящото място. А дали текстът ми ще оцелее (запазен е) също може да е част от наблюденията, които си водя.
@algor - няма да ви отговарям. Написаното е насочено към хора, които знаят що за аргументи опират до "пийте си хапчетата".
Да приемем, че аз не разполагам с горните качества, но съм намерил оферта, официална, която ми харесва и съм решил да я получа.
Не съм успял, но въпреки липсата на онези плюсове, други са ми позволили да си извадя съответните заключения. Конституцията пък ми е позволила да ги изложа на подходящото място. А дали текстът ми ще оцелее (запазен е) също може да е част от наблюденията, които си водя.
@algor - няма да ви отговарям. Написаното е насочено към хора, които знаят що за аргументи опират до "пийте си хапчетата".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
Тук мога да по споря малко с теб. Клиент съм на Теленор с две карти и на 22.02 ми изтича договора, супер дупер офертата която ми предложиха бяха предложенията от каталога. Ами не няма да им бъде лоялен и ще пренеса картите във Вива или Мтел макар да съм се парил и от тях. Не винаги да си лоялен означава,че ще получиш същото от отсрещната страна. Наистина в малки офиси,които не могат да си направят таргета дават по-добри оферти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
Какви офиси, човече??? Звъняха ми за персонални оферти, като започнеш с 18 лв и 21 лв за неогр.разговори и 10 ГБ нет, и не спряха докато не разбраха, че картата ще се спира. За какви офиси става въпрос въобще? Влизаш в трите месеца и оператора започва да ти предлага разни неща. Ти казваш какво искаш и това е. После отиваш в офиса, да си сключиш новия договор с човека от телефона. Тая гимнастика съм я вършил както с Глобул навремето, така и с Теленор. Само че последния път си спрях картата, защото ми беше вече излишна.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ами човече оператора ми каза да отида до офис да ми отворят персоналната оферта. Ето за това бях в офис.
Подкрепям те. Ванката си говори наизуст едно и също. Аз също съм лоялен клиент на Мтел. Да.., не плащам много 28 лв за телефон и интернет и това от 10г. Миналата година като ми изтичаше договора нищо не предложиха - наложи се да ходя да офис и да им кажа, че прекратявам услугата. И чак тогава Ооо господине вие сте лоялен клиент какво искате .... казах неогр и 16гб за 18 лв и ми я дадоха. Питах ги за домашния нет .... ами нета ще поскъпва няма как да ви предложим по ниска цена. След 3 месеца влизам в друг забутан офис на Мтел да си платя сметката гледам на един пред мен му предложиха 9.90 50 мбт, казах им мога ли да мина на този план... казаха проблем никакъв.
Така, че всичко е относително с тия шибаняци. Мой познат който плащаше 40 лева абонаментен план над 6г отиде да преподписва и нищо не му предложиха. Така, че и това че си лоялен и кихаш много нищо не означава, игнорират те и не им пука ако един с 40лв план се махне пък нови 3-ма дойдат с 20лв план.
Така, че всичко е относително с тия шибаняци. Мой познат който плащаше 40 лева абонаментен план над 6г отиде да преподписва и нищо не му предложиха. Така, че и това че си лоялен и кихаш много нищо не означава, игнорират те и не им пука ако един с 40лв план се махне пък нови 3-ма дойдат с 20лв план.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
Що за тема?? В крайна сметка не разбрах с какво са те подвели. Толкова много свободно време ли си имал, че си обиколил 10 офиса на Мтел? :| Ванката е прав - никой не ви кара насила. Лично на мен ми е все тая при кой оператор ще съм. И трите имат добро покритие при мен, така че отивам при този, който даде най-добра оферта. И наистина никой не го интересува вече за лоялността.
А и как мен нито веднъж не са ме лъгали в който и да е оператор? Факт е, че има много некомпетентни служители, но все пак всеки може да си прочете договора преди да го подпише.
А и как мен нито веднъж не са ме лъгали в който и да е оператор? Факт е, че има много некомпетентни служители, но все пак всеки може да си прочете договора преди да го подпише.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Стратегия за борба с мобилните оператори
Разбирам го. Афектиран е. Макар че в яда си му е много трудно да отдели квинтесенцията и така темата не е особено полезна, което колкото и да си говорим за свобода на словото би била единствената причина да стои напред във форума.
А проблемът накратко явно е следният:
На сайта има оферта за прехвърляне на прима, на практика обаче явно това им яде от бонуса и много, много трудно се дава. Опитвал съм да прехвърля предплатена към предплатена на друг оператор, не щат бе, не ти ли е лично задължен с услуга служителя или да ти е добър приятел, не и не и не. Може би на десетия - петнайстия опит ще стане. Може би от самия затънтен магазин да се звънне на оператор и да ги ръчнат в реално време? То и оператор трудно дава това.
А проблемът накратко явно е следният:
На сайта има оферта за прехвърляне на прима, на практика обаче явно това им яде от бонуса и много, много трудно се дава. Опитвал съм да прехвърля предплатена към предплатена на друг оператор, не щат бе, не ти ли е лично задължен с услуга служителя или да ти е добър приятел, не и не и не. Може би на десетия - петнайстия опит ще стане. Може би от самия затънтен магазин да се звънне на оператор и да ги ръчнат в реално време? То и оператор трудно дава това.
[Quote]Опитвал съм да прехвърля предплатена към предплатена на друг оператор, не щат бе, не ти ли е лично задължен с услуга служителя или да ти е добър приятел, не и не и не. [/Quote]
Взимаш двете имена на служителя и още докато си в офиса, звъниш в кол центъра. Нямат право да ти откажат. Повечето от форума тук работим и в работата ни се налага да правим и неща, които не ни се нравят толкова.
По темата: аз лично приемам скритите оферти като бонус, а не за даденост. Нали именно затова ги коментираме тук. Възползвал съм от постовете на други, както и аз съм помагал на доста хора. Има всякакви оферти, но не очаквайте неограничени минути и неограничен интернет за 5 лева на месец.
Взимаш двете имена на служителя и още докато си в офиса, звъниш в кол центъра. Нямат право да ти откажат. Повечето от форума тук работим и в работата ни се налага да правим и неща, които не ни се нравят толкова.
По темата: аз лично приемам скритите оферти като бонус, а не за даденост. Нали именно затова ги коментираме тук. Възползвал съм от постовете на други, както и аз съм помагал на доста хора. Има всякакви оферти, но не очаквайте неограничени минути и неограничен интернет за 5 лева на месец.
Това ме подсеща за още един съвет - [B]Не се доверявайте на хора, чиито баджове "съвсем случайно" са обърнати и името не се вижда[/B]. Всички, на които се наложи да взема имената бяха с такива баджове.