Прима
Прима
Здравейте! Преди години Мтел предлагаше безплатни разговори към семейство и приятели от мрежата им. Има ли още такива планове към 1 и ли 5 номера и кой от тарифните планове е, ако има такъв? Интернет не ми трябва. Плащам на един съсед, да ползвам неговия.
Благодаря ви предварително!
Благодаря ви предварително!
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Прима
Имат за 3 лв неограничени към един номер за 5 лв мисля 500 Мин към 5 номера на Мтел само,за 3лв 20 Мин към всички,за 6 лв 50 Мин към всички
Като допълнителни пакети са вече:
https://www.mtel.bg/prima-dopalnitelni-minuti-i-sms
[Quote]5000 минути към един VIP Мтел мобилен номер 30 дни 1,99 лв.
Минути към Мтел мобилни номера
30 минути 15 дни 0,99 лв.
60 минути 7 дни 1,99 лв.
200 минути 30 дни 3,99 лв.
500 минути 30 дни 6,99 лв.[/Quote]
https://www.mtel.bg/prima-dopalnitelni-minuti-i-sms
[Quote]5000 минути към един VIP Мтел мобилен номер 30 дни 1,99 лв.
Минути към Мтел мобилни номера
30 минути 15 дни 0,99 лв.
60 минути 7 дни 1,99 лв.
200 минути 30 дни 3,99 лв.
500 минути 30 дни 6,99 лв.[/Quote]
Как ползваш на съседа си интернета? Дал ти е карта за данни или просто му плащаш за споделяне на wi-fi достъп?
Идеята на мобилния интернет е да се ползва навън (on the go), не вкъщи. Как съседът ти ще ти помогне да си провериш пощата или да разговаряш с някого по Facebook Messenger например, докато си в автобуса?
Идеята на мобилния интернет е да се ползва навън (on the go), не вкъщи. Как съседът ти ще ти помогне да си провериш пощата или да разговаряш с някого по Facebook Messenger например, докато си в автобуса?
Добре, де, нещо не ми е ясно и ще си позволя да попитам.
Имате интернет, влизате във форум да отправите питането си, а не си правите труда да отворите сайта на Мтел и за 3 минути да намерите информацията, която търсите...
По-лесно ви е да помолите другите във форума да се поразровят или не знаете кой е сайта на Мтел?
Не, че е важно, ама все пак ми е интересно.
Имате интернет, влизате във форум да отправите питането си, а не си правите труда да отворите сайта на Мтел и за 3 минути да намерите информацията, която търсите...
По-лесно ви е да помолите другите във форума да се поразровят или не знаете кой е сайта на Мтел?
Не, че е важно, ама все пак ми е интересно.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Прима
Съседът има рутер. Дал ми е паролата и ползвам WiFi на ПС-то, лаптопа и телефона. Плащам му по 5 лева на месец.
Re: Re: Прима
Да, прав си. Разгледах дори предплатената на Виваком, която е с по-доби условия.
Re: Re: Re: Прима
Зависи коя на виваком - внимавай с новата бонус - първоначалното таксуване на всеки разговор е ТРИ МИНУТИ.
Вива браво плюс по бива, но макар началният бонус да е 90 дни, след това при презареждане е на 20 дни. Разбира се можеш просто на 3 мес. да си взимаш нова карта докато дават, после роднини.
Вива браво плюс по бива, но макар началният бонус да е 90 дни, след това при презареждане е на 20 дни. Разбира се можеш просто на 3 мес. да си взимаш нова карта докато дават, после роднини.
Re: Re: Re: Re: Прима
[Quote]Разбира се можеш просто на 3 мес. да си взимаш нова карта докато дават, после роднини.[/Quote]
Как така ще муфтиш роднините за подобна услуга? Ами ако злоупотребиш?
Как така ще муфтиш роднините за подобна услуга? Ами ако злоупотребиш?
Re: Re: Re: Re: Re: Прима
Пишеш без да мислиш - картата е предплатена, аз я плащам, те я регистрират. Няма как да се злоупотреби. А ако с нея заплаша политик напр. така или иначе ще ни разследват семейството, дори да се бях обадил от моя си карта, тъй че това не е фактор.