Vivacom HD Voice
Vivacom HD Voice
И така както винаги без шум и реклами Vivacom са пуснали HD Voice от 1.II.2018 година, за сега само в 3G мрежата. Както знаете за да се използва функцията трябва телефонът да поддържа функцията.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Vivacom HD Voice
Ти си болен трол, мен! Това е тема за Виваком.
Ако си толкова ербап, ще кажеш ли колко време отне Мтел да имплементира "Пропуснати обаждания"? Виваком и Теленор го предлагаха от самото начало :D
Ако си толкова ербап, ще кажеш ли колко време отне Мтел да имплементира "Пропуснати обаждания"? Виваком и Теленор го предлагаха от самото начало :D
Re: Re: Re: Vivacom HD Voice
Mtel го вкараха и го спряха. Пак ли са го пуснали?
Re: Re: Re: Re: Vivacom HD Voice
Имат го, но го пуснаха с голямо закъснение спрямо другите оператори. Първо като част от Гласова поща (т.е. ако нямаш, не получаваш известия) и след години и като самостоятелна услуга. (no)
Re: Vivacom HD Voice
Информацията от тях ли е , или от собствени наблюдения? Иначе гледам, че все по- често иконата за сигнала ми седи на LTE+.
Re: Re: Vivacom HD Voice
Колега,
като видиш 4G+ направи един скриншот от *#0011# (ако имаш самсунг де) и го качи тук да видим детайли.
като видиш 4G+ направи един скриншот от *#0011# (ако имаш самсунг де) и го качи тук да видим детайли.
Той е с Xperia.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
На Теленор има агрегация,но ми изписва 4G
Re: Re: Re: Re: Vivacom HD Voice
При Samsung, за да изпише LTE+, трябва да агрегираш над 20 MHz ресурс. При устройствата на другите производители (без Apple) дори и агрегация на по-малко от 20 MHz също изписва LTE+. И Теленор миналата година имаха HD Voice за няколко месеца, ама после го спряха.
iPhone 16 256 GB Ultramarine