Най-изгодния предплатен пакет.
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Най-изгодния предплатен пакет.
Здравейте, колеги.Бихте ли ми препоръчали, кой е най-изгодния предплатен пакет, с интернет.Ще го ползвам главно за нет, минутите не ме бъркат много, но ми трябва и номер, така че изключваме пакети само с нет.Мега Прима най-много ми хареса, но ми казаха че я няма никъде, а пък пакетите на Теленор са с валидност 14 дни, което пак не ме устройва.
Re: Най-изгодния предплатен пакет.
Питай на звезда 88 къде има мега прима. Те знаят, така намерих преди време изгодна прима в краен квартал.
Друг вариант е виваком браво - 4 гб валидни първоначално 90 дни за 6лв. След това при презареждане - 20дни.
Друг вариант е виваком браво - 4 гб валидни първоначално 90 дни за 6лв. След това при презареждане - 20дни.
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: Най-изгодния предплатен пакет.
Питах ги, каза че никъде няма налична мега примата, а картата браво първоначално са добре 4000 мб, ама после при презареждане ми дават едва 500.
Re: Re: Най-изгодния предплатен пакет.
После си купуваш нова.
Има и друг вариант - вземаш евтина Data карта, а към нея закачаш VOIP номер на Булсатком - левче за 400мин, първите 3 месеца безплатно. Ако спре един ден услугата, просто пренасяш номера ако ти е толкова важен да остане същия.
Освен това дата картите не могат да се обаждат или да пращат смс, но могат спокойно да приемат обаждания, смс, тествано лично.
Освен това дата картите не могат да се обаждат или да пращат смс, но могат спокойно да приемат обаждания, смс, тествано лично.
[Quote]Условия за [B]презареждане[/B]:
Бонуси при всяко презареждане на картата с 6 лв. или повече:
4000 MB мобилен интернет
20 национални минути
100 минути към Мтел мобилни номера
30 дни валидност на минутите и МВ[/Quote]
А като я нямат, защо я има на сайта?
Бонуси при всяко презареждане на картата с 6 лв. или повече:
4000 MB мобилен интернет
20 национални минути
100 минути към Мтел мобилни номера