Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не знам, но можеш да зареждаш през и пей сайта, Изипей, ваучери има в магазините за алкохол и цигари, че да не те врънкат нон стоп за оферти.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Колеги, от днес съм в период с възможност за преподписване с Виваком. Интересувам се за този план от 12 лв с 2000 минути и 2000 МВ. На номер 123 ли трябва да се обадя или на друг?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако не ти го дадат в офис на вива, отиваш в Глобъл-Нет Солюшънс (преди време колегата Gacony беше споделил). Аз така преподписах 2 карти и прехвърлих друга. Преди това обикалях офиси на вивата, обаждах се на 123 ..... и нищо. В Глобал нета, веднага станаха нещата, без никакви увъртания.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
някой ходил ли е в магазин на Мтел след като е получил смс, че имат "атрактивна" оферта за твоя номер? Предлагат ли нещо различно от обявените на сайта планове?
Най-вероятно ще ти предложат Интернет с таблет за 1 лев.
на мен ми се обадиха и ми предложиха да преподпиша нов 2 годишен договор с 2 лв повече от сегашната ми такса и 5-те ГБ интернет които имам (били на скорост 42мб/с) щели да станат 130Мб/с. Подигравка
На мен ми предстои преподписване в Вива. Предложиха ми тарифа S+ , като към нея има неограничени разговори към всички от Вива. Нещо по - изгодно от скритите оферти към момента?
Днес преподписах с Вива на евтиния план с кажи-речи приемливи параметри: 11.99 лв такса с включени 2000 минути към всички мрежи плюс 2 Gb нет.
Добре че е този форум и темата, благодарение на които преподписах още в началото на тримесечния период до края на предишния ми договор.
През деня имах свободно време и реших да мина през 2 офиса на оранжевите, както и да звънна на 123 да проверя какво могат да ми предложат като оферта. До днес абон.ми план беше 17.99лв с неограничени минути и 6 Gb нет. В магазините и на 123 ми предлагаха персонална оферта за 19.99 лв с 10Gb и неограничени разговори. Аз обаче ползвам макс. 2 Gb месечно, както и да речем 500 минути. Следователно офертата не ми беше по вкуса. Поисках план от 11.99 лв, но в обектите им и от call-центъра казаха,че такъв не съществува.
След което звъннах на близкия магазин на Глобал-Нет Солюшънс и ги попитах. Без шикалкавене ми отговориха положително. Отидох в магазина и за по-малко от 5 минути преподписването стана факт. Тарифата е Smart M със стандартно включени 500 минути към всички в България и в роуминг в ЕС, 600 MB интернет, като към тях се прибавят 1500 минути към национални мрежи и 1400 МВ интернет. Параметрите ми устройват.
Останах приятно изненадан от обслужването в търговския обект на фирмата партньор на Виваком. Дамите не бяха нахални да предлагат по-скъпи планове, други услуги и т.н. За кратко време ми обясниха условията на аб.план, страница по страница разгледахме договора и всичко беше наред. Отчетния ми период е от 1-во число на месеца, така че от утре влиза в сила.
И пак да кажа, всичко стана благодарение на форума и по-специално тази тема.
Добре че е този форум и темата, благодарение на които преподписах още в началото на тримесечния период до края на предишния ми договор.
През деня имах свободно време и реших да мина през 2 офиса на оранжевите, както и да звънна на 123 да проверя какво могат да ми предложат като оферта. До днес абон.ми план беше 17.99лв с неограничени минути и 6 Gb нет. В магазините и на 123 ми предлагаха персонална оферта за 19.99 лв с 10Gb и неограничени разговори. Аз обаче ползвам макс. 2 Gb месечно, както и да речем 500 минути. Следователно офертата не ми беше по вкуса. Поисках план от 11.99 лв, но в обектите им и от call-центъра казаха,че такъв не съществува.
След което звъннах на близкия магазин на Глобал-Нет Солюшънс и ги попитах. Без шикалкавене ми отговориха положително. Отидох в магазина и за по-малко от 5 минути преподписването стана факт. Тарифата е Smart M със стандартно включени 500 минути към всички в България и в роуминг в ЕС, 600 MB интернет, като към тях се прибавят 1500 минути към национални мрежи и 1400 МВ интернет. Параметрите ми устройват.
Останах приятно изненадан от обслужването в търговския обект на фирмата партньор на Виваком. Дамите не бяха нахални да предлагат по-скъпи планове, други услуги и т.н. За кратко време ми обясниха условията на аб.план, страница по страница разгледахме договора и всичко беше наред. Отчетния ми период е от 1-во число на месеца, така че от утре влиза в сила.
И пак да кажа, всичко стана благодарение на форума и по-специално тази тема.
Теленор, София клон the Mall.
Неограничени мин. към всички мобилни и фиксирани.
5 Гиги бърз.
След кратко пазарене от стандартната цена падна на: 17лв.
8)
Неограничени мин. към всички мобилни и фиксирани.
5 Гиги бърз.
След кратко пазарене от стандартната цена падна на: 17лв.
8)
От днес има комбинация TV+Net+мобилна карта в Жълтите.
Неограничените са около 12 лв вкомбинацията
Неограничените са около 12 лв вкомбинацията