Mtel и Handy - Прекратяване на партньорство.
Re: Mtel и Handy - Прекратяване на партньорство.
а може би Хенди най-после да успели да се продадат...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mtel и Handy - Прекратяване на партньорство.
И аз точно това си мислех - Вива ще ги лапне всичките подоби "партньори", да се готвят "Итърнъти" :P
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mtel и Handy - Прекратяване на партньорство.
Бивш служител съм им .Напуснах 2014 защото още тогава Мтел не желаеше да поднови договорът си с тях .А по темата за лъжливите продавачи.....радвам се ,че имам само един съмнителен договор за домашен телефон и си тръгнах от там с чиста съвест .Хенди отдавна залязоха , още през 2013 започнаха поетапно затваряне на магазините си и орязване бюджета за заплати и бонуси от таргети .Навремето Филипов (собственикът ) работеше с глобул , а по-късно с Мтел .Мисля че е по- възможно да 'изостави ' бизнесът в България и да държи поле в сърбия и македония ( където през 2013-2014 започна развитие) .От друга страна няма да е лошо да са представител на виваком , малко да им съсипят реномето (woo)(woo)(woo)(woo)
Re: Re: Mtel и Handy - Прекратяване на партньорство.
Аз Мтел си го плащам през easypay,секунди след това получавам sms за успешно плащане
Re: Mtel и Handy - Прекратяване на партньорство.
От 1ви април handy започват партньорството си с vivacom.
Да не се окаже първоаприлска шега :) че има райони където освен магазини на Хенди други няма. Хората се чудя къде и как да си платят сметките.
Re: Re: Re: Mtel и Handy - Прекратяване на партньорство.
Еми да се регистрират в epay.
[Quote]От 1ви април handy започват партньорството си с vivacom.[/Quote]
Ха да видим сега, [B]Vivacom[/B] ще разреши ли на [B]Handy[/B] такива волности, каквито разрешава на [B]Global Net Solutions[/B].
Ха да видим сега, [B]Vivacom[/B] ще разреши ли на [B]Handy[/B] такива волности, каквито разрешава на [B]Global Net Solutions[/B].
Re: Re: Re: Re: Mtel и Handy - Прекратяване на партньорство.
Филипов затваря вратите на Хенди Тел няма да работи с никой, поне не и в България информира служителите си от днес за утре че затварят магазините.
Хенди Тел е в историята вече .
Хенди Тел е в историята вече .