Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Това за 7,79 е екстра за пенсионери, дори да влезе в нета по погрешка е покрит [/Quote]Проверих в два магазина , нямало такъв план.Исках да прехвърля един номер на такъв план , пак са се спазарили всички оператори с тези еднакви оферти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ето , не се еб@вам .
https://imgur.com/hFTPqcu
https://imgur.com/hFTPqcu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Mtel, преподписване на дог за 2 години
18.20 лв - неограничени + 8 GB мобилни данни
18.20 лв - неограничени + 8 GB мобилни данни
[Quote]Ето , не се еб@вам .
линк[/Quote]
Да, тези планове не са за физичски лица само за фирми.
линк[/Quote]
Да, тези планове не са за физичски лица само за фирми.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тези специални оферти важат ли и за Айфони? Или там е нещо по различно
-
- Регистриран: 01 фев 2012, 18:45
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Аз търся около 600-800мин и 5000мб, но ми казаха, че нямало нещо подобно.[/Quote]
Аз също търся нещо подобно!
Че кой МЪЖ говори повече от това!?????
Аз също търся нещо подобно!
Че кой МЪЖ говори повече от това!?????
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте!за 15-20лв на Виваком какво скрито има, благодаря!
iWolf на разбираем и достъпен език е обяснил как стоят нещата в момента. Освен това по-малко минути не означават по-малка такса.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди месец имаха 20 лв неограничени минути и 8 гб нет и 100 международни минути,аз я взех без пазарлък за прехвърляне от предплатена Прима.Сега незнам.
-
- Регистриран: 26 мар 2008, 13:30
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Малко е в страни от темата, но....
В новите промоционални планове на Виваком SMART M 2018, SMART M+ 2018 (на стр.2 в договора)има клауза, според която след изчерпването на бързите мегабайти ви включват пакети с 100MB на максимална скорост за 1лв. (до 3 такива пакета). Още по-неприятно е, че не може да ги откажеш с един SMS, а трябва всеки месец да пращаш съобщение за отказ от услугата за съответния таксуващ период.
След възражение до Виваком ми отговориха следното:
"VIVACOM смята, че всеки клиент се запознава със съдържанието на какъвто и да било документ, преди да положи подпис под него."
В новите промоционални планове на Виваком SMART M 2018, SMART M+ 2018 (на стр.2 в договора)има клауза, според която след изчерпването на бързите мегабайти ви включват пакети с 100MB на максимална скорост за 1лв. (до 3 такива пакета). Още по-неприятно е, че не може да ги откажеш с един SMS, а трябва всеки месец да пращаш съобщение за отказ от услугата за съответния таксуващ период.
След възражение до Виваком ми отговориха следното:
"VIVACOM смята, че всеки клиент се запознава със съдържанието на какъвто и да било документ, преди да положи подпис под него."