Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой може ли да ми обясни, защо от Мтел са звъняли на жената днес, че договорът и е за преподписване, а то е минал само половината от срока? Тя е на скритият им план за 18 лв с 12GB+ 2GB фейсбук + 2GB вайбър и неогр.разговори. Казали и, че нямала вече време и незабавно трябвало да си избере нов план. Това някакъв нов вид измама ли е?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да им беше казала незабавно да и подарят един флагман и ще подпише пак на същата оферта. :D
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мтел преподписване от вчера: 3GB + 2GB фейсбук + 2GB вайбър и неогр.разговори+ фиксирани- 15лв.
-
- Регистриран: 18 окт 2009, 09:12
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нещо от Теленор за преподписване?
Договорът ми изтича на 20.05.18.
До сега бях на Нонстоп 29.99 намален на 17.99.
Договорът ми изтича на 20.05.18.
До сега бях на Нонстоп 29.99 намален на 17.99.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
20,99 - неогр.разговори и 10GB нет. Това е за момента. Колежка скоро преподписа на него.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преподписах с Теленор преди няколко дни трите ни карти със следния скрит план: 1000 мин в Теленор, 100 мин за остналите оператори, 300 МБ интернет - за 12 лева. Отделно, че може само за една година.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,[Quote]evelini2[/Quote] може ли да дадета малко повече информация за плана...преподписване от Мтел на Мтел или с прехвърляне на номер от друг оператор. Двугодишен ли е?
Преди месец и половина - два, от мтел звъняха на една колежка, на която и остава пак така 1 година от сегашния договор. Тя е на някакъв промоционален план 20-22 лева и винаги плащала 2-3 лева отгоре на месец и съответно я зарибяваха за договор 24-25 лева, като и обясняваха, че офертата важи до края на месеца и била специална за нея от централата - да си помислела и щели да и се обадят после пак и тн. Та въпросната оферта не можело да се подпише в офис на мтел, а само по куриер.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Според мен искат да прецакат хората с тия изгодни оферти,че ги боли!
Този план за физически лица ли е или за фирми и в офис ли го предлагат или на 1515?