Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Нещо ново за Великден ще има ли другари?[/Quote]
Другарю Бачев, твоя човек във Виваком пенсионира ли се, че не ти дава адекватно инфо в последната година-две?
Още чакаме добрите оферти, които ни беше обещал за по-миналия 3-ти март...и за миналия Великден...и за миналия 1-ви май...и за миналия 9-ти септември...и за миналата Коледа...
Другарю Бачев, твоя човек във Виваком пенсионира ли се, че не ти дава адекватно инфо в последната година-две?
Още чакаме добрите оферти, които ни беше обещал за по-миналия 3-ти март...и за миналия Великден...и за миналия 1-ви май...и за миналия 9-ти септември...и за миналата Коледа...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Другаря Лудогорец си взе добра скрита оферта 20 лв 8гб и неограничени Мин +100 международни,промо офертите не са спирали просто широката публика чакаме още по добри.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Супер възмутен съм от инатенето на оранжевите. В момента съм на план за 15.99 лева с неограничени минути и 3000 МВ, и ми остава около месец до края на договора. Питах ги за нещо по-изгодно (на по-ниска цена, примерно 11.99 лева), понеже в момента най-много съм правил към 100 минути за месеца и към 900 МВ, но се запъват и държат да ми пробутват по-високи тарифи за неща, които не използвам. Само в един техен офис ми предложиха да си остана на същите пари и с малко повече мегабайти - 3500 МВ. Реших да ги питам и за какви пари ще ми продадат HTC U11 при еднократно плащане с този договор (евентуално новия) и ми казаха цена от порядъка на 1199 лева. Е добре де, клиент съм им от 10 години, грам промоцийка не искат да ми направят. Тази цена на апарата е по каталозите им пред офисите. Да не говорим, че по-евтино ще го взема и без обвързващ договор от другаде. За "офертите" на абонамента пък да не говоря... Принуждават ме да си грабна номера и да отида при другите. Дразни ме това, че всичките ми познати преподписаха на по-добри условия, а при мен се пънат и искат да ме пързалят. Като им кажа директно нещата и почват да мрънкат, и нищо конкретно не ми казват. Иде ми да им напраскам сега един директен мейл и да им го разпратя из централата.
За телефона се ядосах съвсем. Не стига, че никакво намаление не ми правят, ами и по-скъпо ми го пробутват. (angry)
За телефона се ядосах съвсем. Не стига, че никакво намаление не ми правят, ами и по-скъпо ми го пробутват. (angry)
-
- Регистриран: 01 фев 2012, 18:45
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Няма как да получиш промоционална цена на апарат с такса до 20лв, ако ще и от 25г. да си им клиент :)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ти искаш да слезеш на по-евтин план, но с повече неща в него, а също така, за награда, да ти дадат по-евтино и телефон от "високия" клас?
ОК.
ОК.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Човека е лоялен и би трябвало да ги ухажват.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте, колеги :) Тъй като в момента Мтел и Теленор имат по-добри предложения, макар и скрити, а аз съм абонат на Виваком, възможно ли е да се обадя на оператор на Мтел или Теленор и да ги питам за тези планове около 25 лв с 10 гб? И също така мога ли да взема телефон в кеш като нов абонат? Бих отишъл на място, но имам здравословен проблем и няма мърдане от вкъщи :). Благодаря Ви!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Хахаха при това смешно ARPU в България не знам какво "уважение" очакваш. :D
За телефона просто ги питах от любопитство, колкото да сравня нещата и да видя, че свободен се продава по-евтино, отколкото при тях с договор за 2 години.
Не искам да слизам на план с повече неща в него, а на по-евтин, но тяхното евтино си е направо гавра, особено с досегашен клиент. Преди малко видях прима офертите на конкурентите им и почвам да клоня към тях. За 10 лева месечно ще получа 100 мин. към всички, 200 към тях, и 2000 МВ, и това БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ за 2 години. Сегашните ми хубавци за 11,99 лева ми предлагат само 200 минути и 200 МВ. Е не са ли супер загубени.
P.S. Имам пример от първа ръка как конкурентен оператор продадоха флагман на половин цена с план за 15,99 лева.
Не искам да слизам на план с повече неща в него, а на по-евтин, но тяхното евтино си е направо гавра, особено с досегашен клиент. Преди малко видях прима офертите на конкурентите им и почвам да клоня към тях. За 10 лева месечно ще получа 100 мин. към всички, 200 към тях, и 2000 МВ, и това БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ за 2 години. Сегашните ми хубавци за 11,99 лева ми предлагат само 200 минути и 200 МВ. Е не са ли супер загубени.
P.S. Имам пример от първа ръка как конкурентен оператор продадоха флагман на половин цена с план за 15,99 лева.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имаш ли данни, понеже аз имам точно обратните, но не мога да споделя тук или където и да било ;)