Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Не е ли за услуга в комбинация? [/Quote]
Без комбинация , за една сим карта.
Без комбинация , за една сим карта.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Нещо ново от Мтел в стил Великден:)(beer)
Нещо ново от Мтел в стил Великден:)(beer)
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Планът 12 лева 2000/2000 за преподписване ли е?
Дават ли го на всеки? В магазин на виваком ли да го търся или в глобъл нет солюшънс?
Дават ли го на всеки? В магазин на виваком ли да го търся или в глобъл нет солюшънс?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Планът 12 лева 2000/2000 за преподписване ли е?
Дават ли го на всеки? В магазин на виваком ли да го търся или в глобъл нет солюшънс?[/Quote]За преподписване го дават , в магазин на Виваком .Не знам дали е валиден през април.
Дават ли го на всеки? В магазин на виваком ли да го търся или в глобъл нет солюшънс?[/Quote]За преподписване го дават , в магазин на Виваком .Не знам дали е валиден през април.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Бях взел една дейта карта от Мтел за таблета на баща ми, тогава промото беше 7,50лв за 3GB. От няколко месеца промоцията изтече и започнах да плащам 15лв за същото. Викам си пак ще преподпиша за да взема, някаква подобна оферта, но сега най-ниското им предложение е 11лв. за 1,5GB. На фона на което, това което плащам в момента без договор не ми изглежда толкова зле.
Та въпроса е дали имат някаква скрити дейта планове? Или някой от другите оператори да предлага нещо по интересно?
Та въпроса е дали имат някаква скрити дейта планове? Или някой от другите оператори да предлага нещо по интересно?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нали само мтел разрешаваха да си подпишеш на стария план и без да го има вече?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Може би е трябвало да преподпише на същите условия, докато е бил в трите месеца за подновяване. Така си запазва старите условия, но след като е изчакал да му изтече договорът е минал на стандартни. Не ги знам там какви са им системите, защото ако е на някакви пакети пък, не може да преподпише на старите условия по образец на Виваком.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Току-що теленор на 1515 за преподпосване предлагат 20лв неог. разговори +10 ГБ интернет.Просто звъннах за да ви докладвам на вас.Лично аз нямам никакво намерение да преподписвам с тях, защото виваком ми е предостатъчен като интернет и разговори към чужбина.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Виж плана Surfbob, имат пакет 3000MB за 9лв.месечно който можеш да добавяш и да се включиш в условието 2.90лв.минимално месечно потребление.
може да минеш на мтел без граници 2xs за 5.99 и да си активираш екстра 5gb+HBO go за 7.99, като неизразходвания трафик се прехвърля в следващия месец.