Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Колега, и аз съм възмутен от всичко което видях като оферта избора всеки си прави сам но ще ти предложа от БОБ като вариант за изчакване.
2,99 лв 20 минути + 4лв за интернет 4 ГБ
Бърза сметка показва че 200 мин. и 4ГБ ще са 19,44 на месец примерно. (whistle)
2,99 лв 20 минути + 4лв за интернет 4 ГБ
Бърза сметка показва че 200 мин. и 4ГБ ще са 19,44 на месец примерно. (whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Всичко това е ясно на всички. Само си хабите нервите. Някои тук пишат неща за да предизвикат реакция като Вашата. Истината е, че като стане време за преподписване всеки гледа да е по-евтино като такса и цена на апарат. Иначе сме с големите пари и обиди. Да случите на план дето Ви устройва в точния момент е въпрос на късмет- когато има промоционални планове -има ,като няма -няма. Гледайте си Вашият интерес и направете най-доброто за момента. Ясно е ,че операторите да си направили сметка да пускат промо планове. Едва ли ще работят на загуба. Сигурно 80 % от потребителите са на специални тарифи- полицаи,лекари,учители,инвалиди,военни,техните близки,фирмени планове...а останалите като мен на обикновен промо план.Просто нямате късмет към момента...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес преподписах една карта във Виваком, 17.99 лв. с включени 6000MB интернет и неограничени разговори. Прикачвам снимка от договора (със скрити личните ми данни естествено), за да видите как се формират таксата с отстъпките и добавките.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 21 яну 2018, 18:16
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте, към мтел съм и вече съм в период на преподписване, звъннаха ми и ми предложиха - 16.78 - неограничени минути към всички и 3000 мб, за сравнения досегашния ми план е 15.90 - 400 минути, 400 мб,. До тук бива, но ми казаха, че това е промоционална оферта и ако след двете години преди изтичането на договора не отида нямало как да ми запазят тази тарифа. Попитах ги това дали е написано в договора и каква ми е гаранцията, че след двете години ще има възможност да запазя тази такса, а няма да се наложи да премина направо на 27 лв( което е написано в договора вече)еми те ми казвали, че ще е така. Вие какво мислите къде е уловката и има ли такава възможност наистина да си остана на същата тарифа след две години, след като не го пише в договора?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тук много пъти написах, че Мтел е единственият оператор, който позволява да се преподпише на същите условия или пък направо ти дават по-добри оферти. Дори ако излезе нещо по-изгодно, винаги можеш да минеш на новата тарифа.
Mtel, member of A1 group, rulezzzzz
Mtel, member of A1 group, rulezzzzz
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Току що подписах анекс към договора ми от 2016 и си продължих с 2 години следния план:
Мтел
Неограничени към всички
11 Гиги бърз
16.78лв.
За съжаление, ако не сте на подобен план нищо изгодно няма в момента. (beer)
Току що подписах анекс към договора ми от 2016 и си продължих с 2 години следния план:
Мтел
Неограничени към всички
11 Гиги бърз
16.78лв.
За съжаление, ако не сте на подобен план нищо изгодно няма в момента. (beer)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте! Можете ли да ми кажете как открихте тази оферта за 16.78 в Мтел. В кой офис приподписахте? Тъй като на мен не ми я предлагат...(blush):(:S
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Той човека си е казал, от 2016г. е на такава промоционална такса и сега си я е подновил. В момента не се предлага.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
iWolff , тук също се споменава за този план
" kucheragnar
Дата: 13.04.2018 13:57
Здравейте, към мтел съм и вече съм в период на преподписване, звъннаха ми и ми предложиха - 16.78 - неограничени минути към всички и 3000 мб, за сравнения досегашния ми план е 15.90 - 400 минути, 400 мб "
" kucheragnar
Дата: 13.04.2018 13:57
Здравейте, към мтел съм и вече съм в период на преподписване, звъннаха ми и ми предложиха - 16.78 - неограничени минути към всички и 3000 мб, за сравнения досегашния ми план е 15.90 - 400 минути, 400 мб "
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Досега бях на срочен, който изтича много скоро и става безсрочен, но таксата ми се удвоява. Търсех за преподписване нещо за 11,99 лева, но все ми казваха, че "не става" или ми предлагаха супер неизгодни условия (стандартните им по каталог). Само в един офис склониха за 11,99 да ми предложат 100 минути към всички и 1500 МВ, но и да ме вържат за 2 години. Отказах. Отидох в ГлобалНет, понеже тук четох, че там лесно предлагат 2000 мин./2000 МВ. За съжаление, служителката ми каза, че ги затварят в края на месеца и вече нямали достъп до офертите. Оттам се забих в следващ офис на Виваком и там ми предлагаха да преподпиша за две години досегашните си условия (неограничени минути + 3500 МВ за 15,99 лева) или за 11,99 лева това, което е по каталога им (някакви смешни мегабайти). Отказах се и тръгнах да си ходя, но ме спряха и ми предложиха да променят условията по договора ми, т.е. остава си безсрочен, но на по-ниска цена и по-малко минути, което засега ме устройва.
Досега на срочен договор: 15,99 лева, неограничени минути, 3000 МВ
Срочния, ако беше станал безсрочен: 32 лева, неограничени минути, 3000 МВ
Новите условия при безсрочния: 13,99 лева, 150 минути, 3000 МВ
Досега бях на срочен, който изтича много скоро и става безсрочен, но таксата ми се удвоява. Търсех за преподписване нещо за 11,99 лева, но все ми казваха, че "не става" или ми предлагаха супер неизгодни условия (стандартните им по каталог). Само в един офис склониха за 11,99 да ми предложат 100 минути към всички и 1500 МВ, но и да ме вържат за 2 години. Отказах. Отидох в ГлобалНет, понеже тук четох, че там лесно предлагат 2000 мин./2000 МВ. За съжаление, служителката ми каза, че ги затварят в края на месеца и вече нямали достъп до офертите. Оттам се забих в следващ офис на Виваком и там ми предлагаха да преподпиша за две години досегашните си условия (неограничени минути + 3500 МВ за 15,99 лева) или за 11,99 лева това, което е по каталога им (някакви смешни мегабайти). Отказах се и тръгнах да си ходя, но ме спряха и ми предложиха да променят условията по договора ми, т.е. остава си безсрочен, но на по-ниска цена и по-малко минути, което засега ме устройва.
Досега на срочен договор: 15,99 лева, неограничени минути, 3000 МВ
Срочния, ако беше станал безсрочен: 32 лева, неограничени минути, 3000 МВ
Новите условия при безсрочния: 13,99 лева, 150 минути, 3000 МВ