След 10 минутно чакане за връзка, ботът на мтел ми благодари за обаждането и затвори. Повторих и ботът просто ми благодари отново. Поводът за обаждането ми беше невъзможността да гледам Диема Екстра цял ден след като по-рано днес си активирах пакета през интерактивното им „невероятно” меню. Преди седмица ми се наложи да се консултирам с мтел оператор за роуминг преференции... Човекът направо си ме разкара като благодари за обаждането и пожела хубав ден без дори да изчака 1 секунда да получи ответ дали имам нужда от разяснение. Има и хубава страна това всичко, защото ще си спестя трагедията наречена роден футбол.
Мтел си остана все същия грозен оператор. Съжалявам, че не изчаках още няколко месеца за алтернативен доставчик!
Информационно обслужване на мтел
Информационно обслужване на мтел
Fire is Faith
Re: Информационно обслужване на мтел
Споко виваком не вдигат по половин час.
Теленор само вдигат бързо.
Теленор само вдигат бързо.
Re: Re: Информационно обслужване на мтел
През просото го дават нашите. Абсолютно безочлива и неадекватна поддръжка. Искат повече пари за същите планове и услуги, а съответно това не е реажилитирано с подобрение на услугите им.
Fire is Faith
Re: Информационно обслужване на мтел
Навсякъде в европа е така. Само че... има нещо ново след петата или десета минута ви уведомяват ако искате операторът може да ви върне обаждането след въвеждане на вашия номер.
И това е не само за мобилни оператори ами за всички с клиентски телефон- нап, нои и др.
И това е не само за мобилни оператори ами за всички с клиентски телефон- нап, нои и др.
Re: Re: Информационно обслужване на мтел
Това у нас го има спиди. Ако операторите са заети, имаш опция да ти върнат обаждане.
Re: Re: Re: Информационно обслужване на мтел
И сигурно ти се обаждат...
До тук не ми се е случило ни веднъж да ме потърсят в отговор на моето обаждане. Спиди де.
До тук не ми се е случило ни веднъж да ме потърсят в отговор на моето обаждане. Спиди де.
Re: Re: Re: Информационно обслужване на мтел
И я ми обясни колко често звъниш на Спиди ? Малко по-малко се оправят работите ама ...