Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Лоялен, друг път. Тези допълнителни 500мб са достъпни за всички клиенти.Даже ги има и на страницата в сайта им. Готови са на всичко ,дори и да излъжат за да си вземат някое или друго бонусче. Доволен съм от услугите на Теленор, но персоналът е под всякаква критика в някои от магазините им . Добре ,че ходя веднъж на 1-2 години ,колкото да си подновя договора.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор вчера ми предложиха за 4,99лв - 2000мин към теленор, 6,99лв - 200нац минути, за 20лв неог. минути + 10Гб нет без hbo capture и подобни. Това е само за преподписване.В офисите навсякъде попадам на изпечени лъжци и просто ги съжалявам колко много трябва да се напъват за да си хванат таргета.При теленор един служител твърдеше, че напълно неограничен интернет на максимална скорост са предлагали всички оператори, но вече никой не предлага подобно нещо, а в офис на мтел служителка блафираше до последно, че предлагат такъв план.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Днес, Мтел обаждане за преподписване с ново предложение(не е продължаване на текущо).
16.98лв. с 3 GB нет, неограничени към мобилни и неограничени към фиксираните.
19.98лв.(+3лв пакет 3 гиги), 6 GB и пак същите неограничени.
16.98лв. с 3 GB нет, неограничени към мобилни и неограничени към фиксираните.
19.98лв.(+3лв пакет 3 гиги), 6 GB и пак същите неограничени.
-
- Регистриран: 21 яну 2018, 18:16
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
a има ли го условието за това, че предложението е промоционално и след две години таксата да скочи на 27 лв?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Виваком:
12 лв: 2000 минути към всички и 2000 МБ Интернет
14 лв: неограничени минути и 3000 МБ Интернет
12 лв: 2000 минути към всички и 2000 МБ Интернет
14 лв: неограничени минути и 3000 МБ Интернет
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Тези планове за пренос или преподписване са?
При положение, че е подписан договор с Виваком (на абон. план Smart за 12 лева с 200 мин.)преди около 6 месеца, възможно ли е да се премине на тези планове, тоест отново да се преподпише?
Благодаря Ви предварително!
Тези планове за пренос или преподписване са?
При положение, че е подписан договор с Виваком (на абон. план Smart за 12 лева с 200 мин.)преди около 6 месеца, възможно ли е да се премине на тези планове, тоест отново да се преподпише?
Благодаря Ви предварително!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
По време на договора можеш да преподпишеш само и единствено на стандартни планове.Можеш на промоционални ако ти остават 2-3 месеца до края на договора.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Прехвърлих номер от bob на Vivacom на следните условия:
21,44 лв / мес
800 минути към всички мрежи (фикс и моб);
2200 МБ мобилен интернет;
60 СМС към всички мобилни мрежи.
Доволен съм най-вече от това, че за първи път ми предложиха план с включени национални СМС-и. Дори се изненадах, че са пуснали такъв.
21,44 лв / мес
800 минути към всички мрежи (фикс и моб);
2200 МБ мобилен интернет;
60 СМС към всички мобилни мрежи.
Доволен съм най-вече от това, че за първи път ми предложиха план с включени национални СМС-и. Дори се изненадах, че са пуснали такъв.
Много дървен план за не малко пари. За 22лв хората взимат неограничени +10гб.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За 22 лв. хората взимат неогр. и 10 ГБ., но това се отнася за тези, които преподписват, за пренос не важи!!! Плюс това говориш за сейвинг план, което не значи че са длъжни да го предлагат вовеки, само защото вече са го предложили веднъж.
Няма нищо дървено в плана на който е подписал човека. За стандартен такъв и на тази такса е получил достатъчно. Някои хора ползват смс, а отдавна никой оператор не е предлагал смс-и.
Няма нищо дървено в плана на който е подписал човека. За стандартен такъв и на тази такса е получил достатъчно. Някои хора ползват смс, а отдавна никой оператор не е предлагал смс-и.
Samsung GALAXY S22 Ultra