Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой, който е подписал с Виваком на скритата оферта от 19.99 лв. може ли да ми каже в договора кой план пише? Интересува ме, защото искам да знам при преподписването искам да взимам телефон и ме интересува в цените на телефона какъв план да гледам.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За асансьора не е ли Най-изгодна предплатена на виваком? Нали при тях кредитът важи година.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И да се окажеш блокиран в асансьора а да ти е свършил кредита!🤣
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ми ако заседнеш в асансьора, ще се обадиш на домоуправителя да зареди картата... Колко му е :)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз лично не виждам никакъв смисъл от даването на тези 300 лева за монтажа при условие, че всеки има телефон в джоба си, има обхват на всички оператори, но явно някой трябва да вземе едни пари.
Писали са специални карти с договори:
"Телефоните, играещи ролята на аварийни алармени устройства, които трябва да бъдат монтирани до края на годината във всички асансьори в страната, ще работят със СИМ карти с ДОГОВОРИ към телекоми. Това съобщи за Агенция "Монитор" председателят на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) Александър Манолев.
"СИМ картите ще са СПЕЦИАЛНИ и ще позволяват обаждания само към 3 номера. Всички мобилни оператори вече предлагат подобни карти, а таксата е 3 лева на месец", поясни председателят."
Писали са специални карти с договори:
"Телефоните, играещи ролята на аварийни алармени устройства, които трябва да бъдат монтирани до края на годината във всички асансьори в страната, ще работят със СИМ карти с ДОГОВОРИ към телекоми. Това съобщи за Агенция "Монитор" председателят на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) Александър Манолев.
"СИМ картите ще са СПЕЦИАЛНИ и ще позволяват обаждания само към 3 номера. Всички мобилни оператори вече предлагат подобни карти, а таксата е 3 лева на месец", поясни председателят."
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Някой, който е подписал с Виваком на скритата оферта от 19.99 лв. може ли да ми каже в договора кой план пише[/Quote]
Мисля, че беше М+. Тоест не са много изгодни телефоните с този план.
Мисля, че беше М+. Тоест не са много изгодни телефоните с този план.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]12 лв: 2000 минути към всички и 2000 МБ Интернет[/Quote]
Промоцията важи и този месец. Идните дни ще преподпиша една карта на този план.
Чудя се дали има смисъл да закупя и телефон с тази тарифа. Има ли смисъл според вас?
Промоцията важи и този месец. Идните дни ще преподпиша една карта на този план.
Чудя се дали има смисъл да закупя и телефон с тази тарифа. Има ли смисъл според вас?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Че колко пъти се налага да се звъни годишно, че да свършат 10те лв. Ако свършат, аз не бих пътувал с такъв асансьор. Но щом трябва да бъде на договор най-евтиния боб и това е.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди два месеца успях да преподпиша на този план едната карта, 19.99 лв. неограничени минути, 9000 мб нет и 150 минути към чужбина, сега този план го гледам, че е 28 лв. От оператора ми го предложиха по телефона. Оня ден звъня и го искам същият за други 2 карти, нямало такъв план :)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Виваком за 27лв Предлагат 17ГБ Нет Неогр нац мин и 150 межд мин.