Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не знам кой ти го е казал, но не се прави така!
Услугите се разделят преди повече от 30 дена (31, 32 и т.н., но не повече от 89), след това на 30-тия подаваш заявление за прекратяване на услугата която искаш да закриеш. Така както са ти казали, ще платиш по една такса горница, която ще ти се върне ако всички услуги са на един клиенски номер, ако не са си е ходене по мъките.
п.п. Участвал съм в CRM-а, ERP-то и SAP-а, на какво ги учат тея служители си нямам и на идея.
Услугите се разделят преди повече от 30 дена (31, 32 и т.н., но не повече от 89), след това на 30-тия подаваш заявление за прекратяване на услугата която искаш да закриеш. Така както са ти казали, ще платиш по една такса горница, която ще ти се върне ако всички услуги са на един клиенски номер, ако не са си е ходене по мъките.
п.п. Участвал съм в CRM-а, ERP-то и SAP-а, на какво ги учат тея служители си нямам и на идея.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В магазина на Виваком ми казаха а и звъннах на 123 и те същото ми казаха. :( Всичките услуги са на един клиенски номер.
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За преподписване в Мтел
Неограничени минути
24 000 мб
5 000 мб роуминг
200 мин межд. разговори
Телефон по избор на 3XL
30,58лв.
Чакам договора по куриер до края на седмицата.
На 23.05 влизам в тримесечие на Виваком, Ванката беше писал за план неогр.разговори и 20 ГБ нет за 30 лв. дали все още се предлага?
Неограничени минути
24 000 мб
5 000 мб роуминг
200 мин межд. разговори
Телефон по избор на 3XL
30,58лв.
Чакам договора по куриер до края на седмицата.
На 23.05 влизам в тримесечие на Виваком, Ванката беше писал за план неогр.разговори и 20 ГБ нет за 30 лв. дали все още се предлага?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
моля помагайте
търся тарифа към някой от трите оператора
1000мин
1000-2000мб
10-12лв
дали съществува нещо подобно
интересувам се за три карти
търся тарифа към някой от трите оператора
1000мин
1000-2000мб
10-12лв
дали съществува нещо подобно
интересувам се за три карти
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Привет на всички. За прехвърляне на една карта към Мтел имат ли скрити оферти до 20 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам две карти с по 1000 Мин и 6000 МБ с такси 19лв,без някакви стотинки,на безсрочен договор с БОБ.Преди 3-4 дена ми се обадиха от отдел “Лоялни клиенти”,с предложение да ги прехвърля на 2 г договор към Мтел,с план 14,40 лв,за неограничени разговори и 3000 МБ.
VIVACOM :
SMART M за 12 лв
2000 минути
2000 MB
Вчера преподписах на една от картите си и ми предложиха тази оферта в магазин на Виваком .
SMART M за 12 лв
2000 минути
2000 MB
Вчера преподписах на една от картите си и ми предложиха тази оферта в магазин на Виваком .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ъхъ. Само не забравяй да пращаш смс-а за отказ от допълнителните пакети, че иначе става 15лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравей,
и аз съм при Vivacom, договора ми изтича на 24.05.2018 интересно ми е дали и на мене ще ми предложат тази тарифа
SMART M за 12 лв
2000 минути
2000 MB
Под 12 лева има ли някаква скрита тарифа?
Благодаря.
и аз съм при Vivacom, договора ми изтича на 24.05.2018 интересно ми е дали и на мене ще ми предложат тази тарифа
SMART M за 12 лв
2000 минути
2000 MB
Под 12 лева има ли някаква скрита тарифа?
Благодаря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравей,
за кои допълнителни пакети става дума?
Благодаря.
за кои допълнителни пакети става дума?
Благодаря.