Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Няма никакъв мобилен интернет на всички модели Леново. Служителката на Мтел ми каза че работят по остраняването,ама кога ли??
Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Аз съм в Русе и с Lenovo P2 нямам никакви грижи. Даже вече се изписва "A1 BG", вместо "MTEL".
Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Пло̀вдив е вторият по големина град в България с население 343 424 души по настоящ адрес , общо може да са 500000. От тях колко познаваш, че твърдиш за ВСИЧКИ Lenovo устройства ?
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Аз съм с леново и съм от Пловдив и нямам проблем.
В София нямам никакъв проблем с Леново. Дори имам по-добър обхат на 4G вкъщи.
Екстра са А1,ще избият рибата на българския пазар.
Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Брей... едно сменено лого и сигналът се оправил. Ти да видиш чудеса. :D
Re: Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Аха, до края на месеца очаквам и 5G, макар и пробно:D
Re: Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Странно наистина , как мобилния нет доби постоянство и скорост !
Направо съм в шок !!
Че то от нова година насам беше мъка !!!
:D(yes):S(woo)
Направо съм в шок !!
Че то от нова година насам беше мъка !!!
:D(yes):S(woo)
Калпав оператор, калпава марка телефони - какво странно има?!? :D