Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
В София съм с Lenovo Vibe P1 Pro. Нямам никакви проблеми със смяната на логото на А1.
Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Един мой познат ми каза, че след смяната на името на оператора на телефона му няма интернет. Получил 10 GB подарък, но въобще няма достъп.
След като позвънихме на оператор, ни казаха, че имало някакъв проблем за тази марка телефони.
Аз обаче проверих в неговите настройки, направи ми впечатление, че въобще профила му за Интернет го няма. Направих нов профил като в APN смених навсякъде вместо mtel написах a1.
Веднага след това интернета тръгна.
След като позвънихме на оператор, ни казаха, че имало някакъв проблем за тази марка телефони.
Аз обаче проверих в неговите настройки, направи ми впечатление, че въобще профила му за Интернет го няма. Направих нов профил като в APN смених навсякъде вместо mtel написах a1.
Веднага след това интернета тръгна.
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Не се ли досетихте вече, че за фирмуера на някои устройства смяната на името на оператора е равнозначно на изчезване на операторската мрежа и поява на нова операторска мрежа. Идете на "мрежа" - "ръчна настройка" - "а1" и ще ви тръгнат телефоните и интернетите.
Re: Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Прекалено големи очаквания имаш от нашата нация ,,техническа" ;)
Re: Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Това с настройките е прекалено сложно. Да купуват айфон направо.
Вчера платих сметката си към А1:D:D:D и при въпрос: "Ново лого, старо обслужване от времето на Мобиком?" ми беше разяснено, че не е така и , че щели да оправят проблеми в рамките на до 60 минути. Погледнах го клетото момче и му казах, че са кожодери, защото вземат по 0.06 лв. за *88 + 0.06 лв. за свързване с оператор при план с неограничени минути и той ме поправи, че вече са само 2 стотинки. Все пак обслужването е на нивото на Мобиком от 1998г., големите опашки и неадекватни служители.
На две айфона логото е А1, а на едно хонорче 8 лайт се седи логото на М(ен)тел....
Поздрави!!!
На две айфона логото е А1, а на едно хонорче 8 лайт се седи логото на М(ен)тел....
Поздрави!!!
Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Нещо си се объркал много, Мобиком няма нищо общо с Мтел (А1) а с БТК (Виваком). Големите опашки които визираш са от Мтелските магазини от края на деведесетте години. Мобиком по това време имаха малко абонати и опашки никога не е имало.
искал да каже Мобилтел !!!
Мобилтел имат ли общо с А1 !?!
:S(woo):X
Мобилтел имат ли общо с А1 !?!
:S(woo):X
12 ст. и казваш, че са кожодери. Не ми се мисли за 12 лв сигурно щеше да ги осъдиш :D
В Стара Загора голяма част от познатите ми са вече със сменено лого, при мен не се сменило още. С Lenovo Vibe P1 съм.