Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Мнение от Ванката » 29 май 2018, 14:34

Те парите ни виждат сметката откакто са измислени!

Пак казвам, да си правиш сметката е едно, но да се държиш като мизерник е друго. Двете неща са коренно различни и е хубаво да започнете да правите разликата. Това се отнася за всичко в живота.
Samsung GALAXY S22 Ultra

MURDOG
Регистриран: 23 юни 2010, 20:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Мнение от MURDOG » 29 май 2018, 15:59

И аз мисля че НЯМА да изчезне. При положение че поне тук таме има още абонати на Боб. МТЕЛИТЕ/А1 според мен го пуснаха това за да имат клиенти с по малко, парични възможности които евентуално да минат на директен м тел. НЕ СЕ ПОЛУЧИ. Който взел хубавите планове - взел... и така. Няма планове на никой оператор с 4 ГБ и 100 минути към всички.

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Мнение от Luke_Netwalker » 29 май 2018, 16:28

[Quote]И аз мисля че НЯМА да изчезне.[/Quote]
(yes)
https://www.bob.at/

442eacivs
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Мнение от 442eacivs » 29 май 2018, 16:39

Как да ти обясня за боб .... замислен от австрийците преди години - виртуален оператор който се менаджира от най-добрите и иновативни мениджъри в оператора майка. Задачата им беше да го разпространят и развият. Уловката беше, да си изкарват заплатите и бонусите от него.
И вече във всяка държава отделно върви по различен начин. В България се сля с компанията майка мтел/а1.
И понеже има голямо текучество на продавачи по офисите не им се обяснява много. Просто трябва да продават.
Това инфо го имам от един от бек офиса

petar258
Регистриран: 17 сеп 2009, 18:12

Re: Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Мнение от petar258 » 29 май 2018, 18:41

След като скриха читавите оферти и оставиха само някакви дето се квалифицират като гавра с клиентите им, си помислих че ще го закриват. При мен една карта на боб се ползва само за разговори и прави под 100 минути на месец и има смисъл да се ползва. Сега съжалявам че не я пуснах на 100 минути за 3 лв като ги предлагаха. :D
Имам и още една карта на боб - дадоха ми я подарък, нищо не се плаща за нея. Наскоро я бях пуснал на 4000 мб за 4 лв обаче бях много разочарован от качеството на връзката - работи 5-10 минути после други 5 минути няма интернет и така. И отказах тоя пакет щото няма смисъл от такъв куц интернет. Имам чувството че нарочно го правиха тоя въртел за да откажат всеки който рече да го ползва.
Общото впечатление от боб-а е че им пречи, не им е изгоден и гледат да откажат клиентите да го ползват. Мтелска му работа, едно време като бяха пуснали едни прими за безплатни разговори през нощта, не можеше да избереш мтелски номер по това време. Но всеки друг номер се избираше на секундата. :D
По повод на разсъжденията на някои хора как сме си правели сметка - докато на управляващите боклуци не им пука как българите си намират недостигащите пари за що-годе нормален живот, няма начин да не си правим сметка. Ако всеки българин вземаше по 1-2 хиляди всеки месец, сигурно нямаше толкова да си правят сметката. ;)
А и не всеки иска да плаща 15-20 или повече лева за неща които не ползва, най-малкото защото парите не се намират на улицата и не се печатат с домашен принтер.

andreev0606
Регистриран: 04 мар 2015, 17:58

Re: Re: Re: Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Мнение от andreev0606 » 29 май 2018, 20:07

Аз също съм на Боб и съм доволен,за малко пари малко ползвам. И не ме е срам от това.Но за "голямата работа"сигурно съм скъперник,несретник,мрънкач и тн.т.И ми омръзна да ми обясняват как било нормално операторите да вдигат цените и да предлагат по-малко и как издържали Мама,Тати ,Баба, Стринка .Да ние от простолюдието не се хвалим с Телефони,Таблети,Байти, Майти за хиляди левове просто искаме да има цени за всяка категория хора.Не ми трябват 5000 минути и мегабайти в роуминг като не ходя в чужбина,но ни ги натрисат . И това било нормално?

Ludogoretz
Регистриран: 12 ное 2017, 20:51

Re: Re: Re: Re: Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Мнение от Ludogoretz » 29 май 2018, 20:34

Така е човече,тука във форума има някой хора ,които се имат за чорбаджии.А ние от простолюдието правим всякакви въртели да поспестим от тук оттам.

Потребителски аватар
King Kong
Регистриран: 28 окт 2009, 13:19

Re: Re: Re: Re: Re: Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Мнение от King Kong » 29 май 2018, 20:42

Сега ако кажеш че си и русофил,ще затвърдиш мнението на една голяма част от форума за твоята скромна личност...

Ludogoretz
Регистриран: 12 ное 2017, 20:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Мнение от Ludogoretz » 29 май 2018, 21:06

Аз съм Русофил и Путинифил.
И социалист.

MURDOG
Регистриран: 23 юни 2010, 20:31

Re: Re: Защо имам чувството,че БОБ ще изчезне?

Мнение от MURDOG » 29 май 2018, 22:01

Имам и още една карта на боб - дадоха ми я подарък, нищо не се плаща за нея. Наскоро я бях пуснал на 4000 мб за 4 лв обаче бях много разочарован от качеството на връзката - работи 5-10 минути

Незнам защо ще ти спира аз съм на боб с 4 ГБ и 100 минути и ми работи без проблем. Ще да е от региона ти.Както и да е

Отговори