Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нормално да не се дават почти никакви СМС-и, след като услуги като Вайбър, Уасап и тн., при наличието на интернет, ти правят това удобство безплатно.
За мен са също толкова безсмислени, колкото и минутите към стационарни телефони. Полагат ми се, но през изминалите 2 години сигурно имам направени 2 разговора на кръст към стационарен.
Разбира се, от това не може да се съди, защото има по-стари хора, които все още си кътат един такъв телефон, но и те не останаха много и минаха по операторите.
За мен са също толкова безсмислени, колкото и минутите към стационарни телефони. Полагат ми се, но през изминалите 2 години сигурно имам направени 2 разговора на кръст към стационарен.
Разбира се, от това не може да се съди, защото има по-стари хора, които все още си кътат един такъв телефон, но и те не останаха много и минаха по операторите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес предложили от Виваком на съседа за 9.99 за преподписване за детето му 500 Мин към всички и неограничени към Вива и 4 ГБ нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Нормално да не се дават почти никакви СМС-и, след като услуги като Вайбър, Уасап и тн., при наличието на интернет, ти правят това удобство безплатно.
За мен са също толкова безсмислени, колкото и минутите към стационарни телефони.
[/Quote]
На определени хора е по добре да се пращат смси. Не е много сериозно да поздравиш за рожден ден или друг празник в чат програма. Тва, че тийновете пердашат само в чата е друг въпрос. Отделно има доста стационарни които ползвам, за таксита, връзка с институции и тн... Всеки според потребностите си.
За мен са също толкова безсмислени, колкото и минутите към стационарни телефони.
[/Quote]
На определени хора е по добре да се пращат смси. Не е много сериозно да поздравиш за рожден ден или друг празник в чат програма. Тва, че тийновете пердашат само в чата е друг въпрос. Отделно има доста стационарни които ползвам, за таксита, връзка с институции и тн... Всеки според потребностите си.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
"Днес предложили от Виваком на съседа за 9.99 за преподписване за детето му 500 Мин към всички и неограничени към Вива и 4 ГБ нет."
Ако обичаш, би ли споделил този промоционален план предлагат ли го на възрастни. Знаеш ли как се казва, че и аз тези дни ще преподписвам, та да зная какво да говоря. Предварително благодаря.
Ако обичаш, би ли споделил този промоционален план предлагат ли го на възрастни. Знаеш ли как се казва, че и аз тези дни ще преподписвам, та да зная какво да говоря. Предварително благодаря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако го мерна ще го питам,но оня от Виваком му намекнал че едва ли не му прави много голяма услуга и трябвало да черпи 😀
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Само да не са тези 4гб, които всеки може да си активира веднъж...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Сега пихме кафе с със съседа обясни ми,че не знае как се казва офертата но имало 4 ГБ всеки месец, детето му е 4 клас и си иска да има някой гигабайт.Каза,че се чуди и ще ходи да разпитва във Мтел и Теленор,но ме съмнява да вземе по добра оферта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За пореден път лъжеш като...
Как така хем е подписал, хем не знае как се казва? В договора пише кой е планът, например този за 12 лева е Smart M 2017.
До останалите: не му се връзвайте. Той е от отбор мизерници и сам си съчинява. :D
Как така хем е подписал, хем не знае как се казва? В договора пише кой е планът, например този за 12 лева е Smart M 2017.
До останалите: не му се връзвайте. Той е от отбор мизерници и сам си съчинява. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не съм казал че е подписал,казах,че са му предложили,човека се чуди и ще обиколи и другите да види дали има по евтино.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]този за 12 лева е Smart M 2017[/Quote]
@Blue Sky, а тези двата за 27 лева със 17 ГБ и за 32 лева с 21 ГБ, как се водят? Питах вече двама служители, но не ми казват нищо преди, да съм седнел на масата за преговори. Ще им се видят и номерата.
@Blue Sky, а тези двата за 27 лева със 17 ГБ и за 32 лева с 21 ГБ, как се водят? Питах вече двама служители, но не ми казват нищо преди, да съм седнел на масата за преговори. Ще им се видят и номерата.
Samsung GALAXY S22 Ultra