Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Има ли някакъв план с неограничени SMS-и на някой от операторите? Може и само към неговата си мрежа. Минути и МБ не са необходими(но не бих отказал 50-100 МБ в случай че се начисли някакъв трафик покрай тестовете ми), трябват само SMS.[/Quote]
А1 ви е варианта, защото онзи ден като прехвърлях картата ми предлагаха такива планове.
На място, обаче, ще бъдат подробни, защото не помня точно с коя такса са включени неограничени СМС в мрежата на оператора.
Има си и интернет и разговори, разбира се, в този план.
А1 ви е варианта, защото онзи ден като прехвърлях картата ми предлагаха такива планове.
На място, обаче, ще бъдат подробни, защото не помня точно с коя такса са включени неограничени СМС в мрежата на оператора.
Има си и интернет и разговори, разбира се, в този план.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Клиент съм на А1(и желая да си остана техен клиент).Поисках оферта по телефона и ми предложиха да си запазя старите условия.
16.99 - неогр.към мобилни и 8000 мб,
Прдложиха ми :
1.неогр. към мобилни и стационарни,10000 мб.,50 смс.50 роуминг,50 мб роуминг за 23.99;
2. 1000 мин към мобилни и стационарни,5 номера към мтел неогр. и 1000 мб за 13.99лв.
3, неогр. към мобилни и стационарни,30000 мб за 17.99лв
Даите идея какво да правя.Ако към моя си план имам към стационарни (не че им се обаждам много)мисля че ще е супер.
16.99 - неогр.към мобилни и 8000 мб,
Прдложиха ми :
1.неогр. към мобилни и стационарни,10000 мб.,50 смс.50 роуминг,50 мб роуминг за 23.99;
2. 1000 мин към мобилни и стационарни,5 номера към мтел неогр. и 1000 мб за 13.99лв.
3, неогр. към мобилни и стационарни,30000 мб за 17.99лв
Даите идея какво да правя.Ако към моя си план имам към стационарни (не че им се обаждам много)мисля че ще е супер.
Предложението в точка 3 с 30000 мб ли е, както си го написал или е грешка и е 3000 мб?
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Трябва да преподписвам скоро с Виваком ( в момемта ползвам плана от 23,99 лв с 16000 мегабайта). Единственото, което ми предлагат е стандартния XL за 31,99 с бонус 4000 мб, т.е. общо 16000 мб. Умряла работа.
Преди няколко дена ми изтече двугодишен м+ при Виваком,
Вива - в малък офис(София) ми предложиха да остана на същите условия но за 20.99лв....
Естествено казах че ще видя какво предлагат останалите, особено при положение че не говоря много и не ползвам реално толкова много нет.
A1 ми предложи подобен но само с 3GB, НО с включена телевизия, без ТВ, предложението беше много зле. Не ми е ясно как с подобни оферти мислят да привлекат клиенти от другите оператори....
После минах пак през Вива - но в централен офис, изненада, дори без да се пазаря, първата оферта беше да продължим на същите условия:) И така до след 2 години...
Вива - в малък офис(София) ми предложиха да остана на същите условия но за 20.99лв....
Естествено казах че ще видя какво предлагат останалите, особено при положение че не говоря много и не ползвам реално толкова много нет.
A1 ми предложи подобен но само с 3GB, НО с включена телевизия, без ТВ, предложението беше много зле. Не ми е ясно как с подобни оферти мислят да привлекат клиенти от другите оператори....
После минах пак през Вива - но в централен офис, изненада, дори без да се пазаря, първата оферта беше да продължим на същите условия:) И така до след 2 години...
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
3 000mb.печатна грешка.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Да питам и аз нещо..
Края на годината ми изтича договора към а1.
Ползвам домашен интернет, мисля е 30 мегабита, стандартен пакет тв програми около 100, на телефона 1500 минути към всички мобилни мрежи и 6500мб на максимална и плащам 35 лв, нямам спомен как ми се води тарифния план, но беше нещо в комбинация няколко услуги и съответно имам отстъпки.
Имам един колега, той е към Виваком и има неограничени минути и неограничен нет на максимална скорост и приложение с което, като е на работа през нощта си гледа много тв програми на телефона, но таксата му е 75 лв, не знам дали тя включва и други услуги за дома, като тв и нет.
Мисълта ми е, на този етап, какви оферти има за мен и като мои критерии са.....
Домашен нет на ниската скорост, примерно 30 мегабита
Стандартен тв около сто програми
1500 минути на телефона към трите оператора и неограничен на максимална да гледам навън в приложение телевизия и тубата без ограничение на максимална скорост, като няма значение към кой оператор ще е офертата..
Колко пари би струвал такъв пакет в комбинация?
Края на годината ми изтича договора към а1.
Ползвам домашен интернет, мисля е 30 мегабита, стандартен пакет тв програми около 100, на телефона 1500 минути към всички мобилни мрежи и 6500мб на максимална и плащам 35 лв, нямам спомен как ми се води тарифния план, но беше нещо в комбинация няколко услуги и съответно имам отстъпки.
Имам един колега, той е към Виваком и има неограничени минути и неограничен нет на максимална скорост и приложение с което, като е на работа през нощта си гледа много тв програми на телефона, но таксата му е 75 лв, не знам дали тя включва и други услуги за дома, като тв и нет.
Мисълта ми е, на този етап, какви оферти има за мен и като мои критерии са.....
Домашен нет на ниската скорост, примерно 30 мегабита
Стандартен тв около сто програми
1500 минути на телефона към трите оператора и неограничен на максимална да гледам навън в приложение телевизия и тубата без ограничение на максимална скорост, като няма значение към кой оператор ще е офертата..
Колко пари би струвал такъв пакет в комбинация?
Отворих нова тема "Официални и неофициални мобилни тарифни планове - сравнение"
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Повтарям от другата тема, актуална оферта от тази седмица за комбиниране на услуги от А1, предложен в офис на А1 в магазин "Кауфланд" на бул. "Пещерско шосе" в гр. Пловдив:
Неограничени разговори към домашни и мобилни мрежи в България + 3000 МВ интернет;
170 канала с включено НВО, Диема Екстра и Макс Спорт;
75 mbps интернет;
Всичко за 45,90 лв. месечна такса за целия 2 годишен срок на договора.
Може към плана за допълнителни 3 лв. месечно да се включи и домашен телефон.
Ако някой от колегите е от Пловдив и има път към този офис, да търси служителката Миглена
Неограничени разговори към домашни и мобилни мрежи в България + 3000 МВ интернет;
170 канала с включено НВО, Диема Екстра и Макс Спорт;
75 mbps интернет;
Всичко за 45,90 лв. месечна такса за целия 2 годишен срок на договора.
Може към плана за допълнителни 3 лв. месечно да се включи и домашен телефон.
Ако някой от колегите е от Пловдив и има път към този офис, да търси служителката Миглена
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Да на мен ми предложиха същия, в Калуфланд на Брезовско шосе, попитах може ли да махнем диемите, защото не ми трябват. И казаха, че може като интернета става от 3 на 9гиги за същата цена.