Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Току-що преподписах на Смарт ХЛ за 31.99 с неогр.разговори + 300 минути международни ЕС + 24000 МБ + 100000 МБ (промо за трите месеца). Дадоха ми и Motorola C Plus за 10 лв. еднократно плащаме.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
На кой поред офис? Закътан или просто намери свестен служител?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И аз се интересувам от името на плана.:(
9,90лв за 600мин. и неогр. към два номера на А1.
9,90лв за 600мин. и неогр. към два номера на А1.
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За сведение на интересуващите се:
1. Виваком имат промоция за преподписване за лоялни клиенти (само за лоялни клиенти и само за преподписване) наречена Smart 2018 лято, която дава 14000 мб към основните мб в ХЛ плана (които са 10000, а не 12000, както е посочено в някои реклами). Така за 31,99 лв получавате 24000 мб.
2. Ако се възползвате от промоцията, можете да вземете и устройство на ниска цена - според каквото имат в съответния офис. Аз например отнесох един Хуявей Y6IICompact за 29,90 лв еднократно.
3. По някакви причини промоцията явно не се предлага във всички офиси.
4. Вероятно в някои офиси (непотвърдена информация) е възможно (но не сигурно)да ви предложат ХЛ плана с такса от 33,44 лв и 28000 мб.
1. Виваком имат промоция за преподписване за лоялни клиенти (само за лоялни клиенти и само за преподписване) наречена Smart 2018 лято, която дава 14000 мб към основните мб в ХЛ плана (които са 10000, а не 12000, както е посочено в някои реклами). Така за 31,99 лв получавате 24000 мб.
2. Ако се възползвате от промоцията, можете да вземете и устройство на ниска цена - според каквото имат в съответния офис. Аз например отнесох един Хуявей Y6IICompact за 29,90 лв еднократно.
3. По някакви причини промоцията явно не се предлага във всички офиси.
4. Вероятно в някои офиси (непотвърдена информация) е възможно (но не сигурно)да ви предложат ХЛ плана с такса от 33,44 лв и 28000 мб.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Вижте какво намерих. https://www.a1.bg/a1-promo-mb
И А1 дават по 100 000 МБ за първите 3 месеца. Важи до края на месеца.
И А1 дават по 100 000 МБ за първите 3 месеца. Важи до края на месеца.
Това го знаем от няколко седмици. Даже това го знам още преди да бъде споменат във форума.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Имаше една карта за преподписване, на Теленор. До сега не знам какво имаше, но имаше и 500 или 1000 минути към Зона 1. Говореше се със САЩ. Сега нямало такова нещо, отначало предлагали някакви куци планове за по 25-26 лв. Обадих се на позната във Виваком, питах за пренос - 6гб, неограничени и 100 мин към ЕС за 17,99. Същите нещо, но с 8гб нет за 19.99.
Днес от Теленор са предложили за 17,99 отново 8 /или 10/ гб нет и неограничени мин. Явно със САЩ ще се говори с някой от месинджърите...
Днес от Теленор са предложили за 17,99 отново 8 /или 10/ гб нет и неограничени мин. Явно със САЩ ще се говори с някой от месинджърите...
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте!
Днес ходих в парадайс да попитам за тарифи и нищо интересно не ми предложиха... Казах им , че искам от скритите тарифи и в ментел и глобул ме изгониха ,че не предлагали нищо .
Търся до 20 лева неограничени минути и колкото може интернет повече. Може ли да ми кажете къде в София мога да се възползвам?
Днес ходих в парадайс да попитам за тарифи и нищо интересно не ми предложиха... Казах им , че искам от скритите тарифи и в ментел и глобул ме изгониха ,че не предлагали нищо .
Търся до 20 лева неограничени минути и колкото може интернет повече. Може ли да ми кажете къде в София мога да се възползвам?
От Варна съм и тук се подписва договора. Но и в София няма как да няма, те офертите едва ли са разделени по региони хах ;)
Все някой ще прочете и ще съдейства. Явно все още има хора, които не знаят как да си поискат нещо повече, било то от оператор или от някъде другаде, което въобще не е лошо де. :))
Все някой ще прочете и ще съдейства. Явно все още има хора, които не знаят как да си поискат нещо повече, било то от оператор или от някъде другаде, което въобще не е лошо де. :))
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
A1 имат нови по-скъпи планове за преподписване, от тях не е възможно и да се споделят мегабайти. Най-големия пакет гб е 50 за 53.99 лв. Ако ползвате нещо изгодно не преподписвайте, карайте на безсрочен. Онзи ден мой приятел преподписа с Виваком на Smart U 2017 (неограничени към ЕС), след преподписването вече е с 1000 минути към ЕС и същата такса. Явно има нова мода на прецакване на клиентите, вместо да намалят таксите и да вдигнат интернета те скапват условията. Сега се разгаря интригата с Неограничени национални минути и 20 гб за 23 лв. Теленора отново започнаха офанзива със скрити оферти но вивакома са ги разконспирирали и се очакват безумни оферти за пренос от Теленор.