Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ако си на А1 можеш да направиш ресет на договора и да останеш на същите условия ;)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
На Теленор също има опция да се запази плана на същите условия и такса. Само Виваком не предлагат тази опция.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Днес се обадих на оператор на теленор за преподписване на договор. Офертата беше 20,99 - 8000 МБ интернет + неограничени минути без минути в ЕС и МБ + още една оферта 18 лв 2000 мин към всички и 5 000 МБ.
Отидох в офис на виваком за пренос. Казах им офертите на теленор че искам по добра. И предложиха 20 лв - 8000 МБ интернет и неограничени разговори. + телефон на изплащане какъвто избера. Засега виваком бие по най добри оферти за пренос и за отстъпка от цена на телефон по кеш заплащане. Докато Арогантността на теленор операторите и служителите сякъш са богопомазани вечно гледат да те прецакат. Така че след 2-3 дена съм пренесен от Телебор на Вибаком, да очакваме скоро настъпление от а1 а2 я боб я караибрахим с 5 стотинки на минута и неограничен интернет за 10 лв месечно. Истинската конкуренция има когато са повече играчите. Засега всички оператори гледат да те прецакат с оферта без минути в ЕС, като от тази година би трябвало да отпадне роуминга и МБ за ЕС.
Отидох в офис на виваком за пренос. Казах им офертите на теленор че искам по добра. И предложиха 20 лв - 8000 МБ интернет и неограничени разговори. + телефон на изплащане какъвто избера. Засега виваком бие по най добри оферти за пренос и за отстъпка от цена на телефон по кеш заплащане. Докато Арогантността на теленор операторите и служителите сякъш са богопомазани вечно гледат да те прецакат. Така че след 2-3 дена съм пренесен от Телебор на Вибаком, да очакваме скоро настъпление от а1 а2 я боб я караибрахим с 5 стотинки на минута и неограничен интернет за 10 лв месечно. Истинската конкуренция има когато са повече играчите. Засега всички оператори гледат да те прецакат с оферта без минути в ЕС, като от тази година би трябвало да отпадне роуминга и МБ за ЕС.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И за лев на месец си готов да си смениш оператора?
Нещо не си разбрал съвсем. Няма включени минути за международни разговори, а не че няма включен роуминг. Двете неща са коренно различни. Във всеки един план на всеки от трите оператора, независимо явен или скрит, има включени минути и МБ в роуминг. И мегабайтите ще растат всяка година, а няма да ги спират.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
[Quote]Днес се обадих на оператор на теленор за преподписване на договор. Офертата беше 20,99 - 8000 МБ интернет + неограничени минути без минути в ЕС и МБ + още една оферта 18 лв 2000 мин към всички и 5 000 МБ.
Отидох в офис на виваком за пренос. Казах им офертите на теленор че искам по добра. И предложиха 20 лв - 8000 МБ интернет и неограничени разговори. + телефон на изплащане какъвто избера. Засега виваком бие по най добри оферти за пренос и за отстъпка от цена на телефон по кеш заплащане. Докато Арогантността на теленор операторите и служителите сякъш са богопомазани вечно гледат да те прецакат. Така че след 2-3 дена съм пренесен от Телебор на Вибаком, да очакваме скоро настъпление от а1 а2 я боб я караибрахим с 5 стотинки на минута и неограничен интернет за 10 лв месечно. Истинската конкуренция има когато са повече играчите. Засега всички оператори гледат да те прецакат с оферта без минути в ЕС, като от тази година би трябвало да отпадне роуминга и МБ за ЕС.[/Quote]
А какъв ти е бил планът досега. Не можа ли да преподпишеш на същите условия?
Отидох в офис на виваком за пренос. Казах им офертите на теленор че искам по добра. И предложиха 20 лв - 8000 МБ интернет и неограничени разговори. + телефон на изплащане какъвто избера. Засега виваком бие по най добри оферти за пренос и за отстъпка от цена на телефон по кеш заплащане. Докато Арогантността на теленор операторите и служителите сякъш са богопомазани вечно гледат да те прецакат. Така че след 2-3 дена съм пренесен от Телебор на Вибаком, да очакваме скоро настъпление от а1 а2 я боб я караибрахим с 5 стотинки на минута и неограничен интернет за 10 лв месечно. Истинската конкуренция има когато са повече играчите. Засега всички оператори гледат да те прецакат с оферта без минути в ЕС, като от тази година би трябвало да отпадне роуминга и МБ за ЕС.[/Quote]
А какъв ти е бил планът досега. Не можа ли да преподпишеш на същите условия?
[Quote]Актуални оферти за нови абонати от виваком
24 лв 20 гб
28 лв 25 гб[/Quote]
Важи и за стари абонати с преподписване:
20.99 15гб, 23.99 20 гб, 27.99 25 гб + 300 мин към ЕС, 30.99 30 гб + 400 мин ЕС
24 лв 20 гб
28 лв 25 гб[/Quote]
Важи и за стари абонати с преподписване:
20.99 15гб, 23.99 20 гб, 27.99 25 гб + 300 мин към ЕС, 30.99 30 гб + 400 мин ЕС
План нон стоп 30 лв, намален на 25 лв
ако трябва и за 50 стотинки ще го сменя. Особенно оператора ти е арогантен и не иска да поправи телефона ти, щото панела ти бил крив и влияел на батерията, сервиза на теленор ми отнема гаранцията щото ги мързи да направят ремонт за 25 в и да сменят буксата при положение че има проблем с нея и не зарежда. Освен това отивам при теленор и казвам за преподписване дайте ми план предлагат по скъпите казвам искам за 20,90 план плс телефон пита ме служителката нямал ли съм два лева за по скъпия план.Тя щяла да ми даде. Викам ок дай ми 24 x 2 = 48 лв и ще подпиша на нейния план. не иска да пи пусне плана щото няма да вземе комисионна. така че и без пари ще им натрия носа и ще вървя където аз си искам. Във виваком няма такова отношение към клиентите си. аз не съм длъжен да ги издържам. Напротив те са длъжни да изпълняват каквото аз кажа. Така че да ...... супата.
Много ми е интересно, ако преподпиша на някоя от тези оферти на вивата, дали ще мога да си взема телефон с кеш, но не сега, а до 3-4 месеца. Въпроса е да мога след това време да взема телефона с отстъпката за плана! Не знам дали това е възможно защото, когато баща ми подписа договор с вивата му дадоха срок от 1 месец да си вземе и телефон с отстъпка за плана, но дали наистина такъв е срока или не, не знам. Някой по запознат нека ме осветли по въпроса?