Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А на теб къде са ти предложили тези планове? Защото в няколко магазина в София, явно не са чували за тях.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Вчера преподписах в офиса в мол Сердика център. Също в офиса в Студентски град предлагат плановете на всеки!
Като влезете в някой офис, покажете ясно, че знаете за плановете! Започвате така:
"Здравейте. Вчера мой приятел преподписа на скрития план за 28 лв., със 25 ГБ нет и е взел Леново К6 Ноте за 1 лв. Каква подобна оферта можете да ми предложите с този план?"
Като влезете в някой офис, покажете ясно, че знаете за плановете! Започвате така:
"Здравейте. Вчера мой приятел преподписа на скрития план за 28 лв., със 25 ГБ нет и е взел Леново К6 Ноте за 1 лв. Каква подобна оферта можете да ми предложите с този план?"
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]"Здравейте. Вчера мой приятел преподписа на скрития план за 28 лв., със 25 ГБ нет и е взел Леново К6 Ноте за 1 лв." [/Quote]А не ти ли поискаха да кажеш тел.номер на този "твой приятел"?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Не. Тази простотия само в Мтел я правят. Във Вива никога, над 5 офиса обиколих. Като видят, че си добре запознат с плановете, директно започват да предлагат конкретни телефони, никакъв проблем.
Huawei Y 5 2018 например е 120 лв. с плановете от 21 и 24 лв. и 60 лв с плановете от 28 и 31 лв. Същия е 250 лв в Технополис. Пускате го в olx и първите няколко месеца са, ви платени абонаментните такси :)
Huawei Y 5 2018 например е 120 лв. с плановете от 21 и 24 лв. и 60 лв с плановете от 28 и 31 лв. Същия е 250 лв в Технополис. Пускате го в olx и първите няколко месеца са, ви платени абонаментните такси :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой знае ли със сигурност скритите планове от 21лв и от 24лв точно на кои официални планове отговарят? Интересува ме относно субсидията за устройство.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Да попитам има ли значение в кой град ще отидеш за промоциите на Виваком. Понеже 2 пъти ходя в СтЗ и предлагат тези скрити оферти обаче не дават телефони. Можело да си вземеш това което имало в сайта качено като ти правят отсъпка според едномесечният договор на който си първо преди да те прехвърлят на скритата промоция.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В tarifenplan.bg има поне един скрит план с прикачена снимка от договора за доказателство. Иначе предложения и обещания всякакви...
Идеята е реални договори за различни от вече обявените там скрити/персонални планове (без включено усътройство към договора) да бъде изпращани на мейла на tarifenplan.bg и публикувани. Така други клиенти могат да изискват същото.
Идеята е реални договори за различни от вече обявените там скрити/персонални планове (без включено усътройство към договора) да бъде изпращани на мейла на tarifenplan.bg и публикувани. Така други клиенти могат да изискват същото.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]според едномесечният договор на който си първо преди да те прехвърлят на скритата промоция.[/Quote]
Какъв едномесечен договор?! Кви са тея глупости? Бях с приятел когато преподписа с плана 31 лв и взе 30ГБ + 300 минути към ЕС. Купи и Huawei P smart за 240 лв.
Какъв едномесечен договор?! Кви са тея глупости? Бях с приятел когато преподписа с плана 31 лв и взе 30ГБ + 300 минути към ЕС. Купи и Huawei P smart за 240 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте!интересува ме, приложението a1 now, понеже желая да го ползвам, да гледам тв в работата на мобилен нет..
Имам 6.5 гб нет на месец, питах оператор на а1, дали ако ми свърши бързия нет, ще мога да гледам с бавния тв, казаха ми, че може, дали не ме лъжат нещо, защото доколкото знам, скоростта пада на 64кв и ме съмнява, че ще може да се гледа тв..
Моля, който знае, да отговори.. благодаря предварително!
Имам 6.5 гб нет на месец, питах оператор на а1, дали ако ми свърши бързия нет, ще мога да гледам с бавния тв, казаха ми, че може, дали не ме лъжат нещо, защото доколкото знам, скоростта пада на 64кв и ме съмнява, че ще може да се гледа тв..
Моля, който знае, да отговори.. благодаря предварително!
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте и аз имам един въпрос.Бях чел по назад ,че може да се преподпише/поднови договор на същите условия при Теленор.Ползвам план с неограничен нет към Фейсбук. Да,но в два магазина ми отказват и ме карат да минавам на по-висока тарифа.Има ли начин да подновя старите условия или задължително трябва нов план? Мерси предварително