Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Ей го на, ся взех на шурека телефона, седи си на 4G, тръгвам да отварям един клип в тубата, първите 30сек никаква промяна, после дропи на 3G. Ай ся ми обяснявате как не ставало така. Между другото от 12 ГБ са му останали 400 мб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Някой отправял ли е досега запитване към Теленор ? При мен от един месец насам ми дропва на 3G вкъщи и съм сигурен, че не е от покритието, а от нещо друго , звщото довсега не съм имал такъв проблем. Иначе на speedtest никога досега не ми се е случвало да дропвам на 3G, независимо колко MB ми остават.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
A1 пък са измислили друга схема. След като ти изтеката бързите мегабайти скоростта ти се ограничава на 64к. Но при тестовете на скоростта през укла не ти намаляват скоростта. Само за 4g мрежата.
Чудя се дали няма някакъв начин да се излъже мрежата че пускаш тестове и да си имаш неограничен интернет.
Чудя се дали няма някакъв начин да се излъже мрежата че пускаш тестове и да си имаш неограничен интернет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Е, добро утро. Доста хора ползваме неограничен нет благодарение на това :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
[Quote]Е, добро утро. Доста хора ползваме неограничен нет благодарение на това [/Quote]
Ползвате ама друг път :D
Ползвате ама друг път :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Може, ако си направиш DNS, за да бърка мрежата всички сайтове със speedtest. Но ще те хванат.
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
на Виваком май им стана обичай всяко лято да им се срива мрежата :D
Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
От 20 минути телефонът ми е на H+ и не мога да се свържа с никой. Има ли и друг с проблеми?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
в Русе от 1 час ВИВАКОМ нямат мрежа