Myki
Re: Myki
А1 - 200 А1 минути и 200 национални минути, 4000 мб за 6 ЛВ до края на август
100+100 мин + 2000 мб за 10 лв зареждане след това
Ако ви трябва роуминг обаче теленор. Но там е по-скъпо.
Ако сте на виваком - виваком хибрид:
10 лв 600 виваком минути, 30 национални минути + 150 мб
Като 10 лв е Горна граница - по никакъв начин не можеш да натрупаш сметка към нея, освен ако не си в роуминг извън ЕС докато дойде инфото от чуждия оператор да я спрат.Може да се ползват още услуги, но само с дозареждане на ваучер.
Малко е нелепо, че за тези пари в България са 150 мб, а в ЕС 1500, но това са нашите мили оператори.
100+100 мин + 2000 мб за 10 лв зареждане след това
Ако ви трябва роуминг обаче теленор. Но там е по-скъпо.
Ако сте на виваком - виваком хибрид:
10 лв 600 виваком минути, 30 национални минути + 150 мб
Като 10 лв е Горна граница - по никакъв начин не можеш да натрупаш сметка към нея, освен ако не си в роуминг извън ЕС докато дойде инфото от чуждия оператор да я спрат.Може да се ползват още услуги, но само с дозареждане на ваучер.
Малко е нелепо, че за тези пари в България са 150 мб, а в ЕС 1500, но това са нашите мили оператори.
Re: Re: Myki
Благодаря за информацията, но това месечна такса ли е? Аз искам да има нещо предплатено примерно 10 лева и да не важи 1 месец ами докато се изчерпат минути и мегабайти за 2-3 месеца.
Re: Re: Re: Myki
Ако е само за входящи ще важи(първото). Това на виваком е с фиксирана такса.
За да имат мегабайтите валидност трябва да се презарежда.
С най-дълга валидност 3 месеца на първоначално включените мегабайти и минути е предплатената карта браво на виваком(300 мин към виваком, 4000 мб) 6 ЛВ и браво плюс ( 100 национални минути, 4000 мб) - 10 лв.
Важат по 90 дни.
Но само началните. След това трябва да се зарежда на 20 дни или да се купи нова карта.
За да имат мегабайтите валидност трябва да се презарежда.
С най-дълга валидност 3 месеца на първоначално включените мегабайти и минути е предплатената карта браво на виваком(300 мин към виваком, 4000 мб) 6 ЛВ и браво плюс ( 100 национални минути, 4000 мб) - 10 лв.
Важат по 90 дни.
Но само началните. След това трябва да се зарежда на 20 дни или да се купи нова карта.
Re: Re: Re: Re: Myki
Сега ми се изясни. Благодаря. При БОБ същото ли е положението, тоест минути и мегабайти важат максимум 90 дни и след това на 20-30 дни трябва да се презарежда.
Re: Re: Re: Re: Myki
Здравейте отново,
Сега четох условията на БРАВО, но никъде не пише ,че важат 90 дни. https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/bravo#tab-pravila-i-uslovija
Питам за да не стане грешка. Или може би са си спестили някои условия а може и аз да не съм видял.
Сега четох условията на БРАВО, но никъде не пише ,че важат 90 дни. https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/bravo#tab-pravila-i-uslovija
Питам за да не стане грешка. Или може би са си спестили някои условия а може и аз да не съм видял.
Re: Re: Re: Re: Re: Myki
Нарочно не ги пише. От опит ти казвам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Myki
Хм, ще пробвам и после жалба в КЗП. Мисля, че си заслужава да ги тормозя тез тарикати. Не че им пука, но поне да си изработи човека заплатата на която длъжност са го назначили :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Myki
И каква жалба, ако са го променили тихомълком? Те никъде не са го написали и обещали. Но забележи, че на браво и браво + не пише колко важи първоначалния бонус, а само при зареждане, че е на 20 дни. При другите предплатени, напр. бонус, си пише колко важат първоначалните.