Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Да - на 100 % за преподписване - аз лично преподписах преди два дни. В интерес на истината беше голяма борба - в няколко офиса не ми го дадоха - номерът ми беше в последните три месеца и ми предлагаха повечето някакъв за 16 лв. Накрая успях - попаднах на зам.управител на офис и дали заради това, но стана на момента. Минутите в линка са по-малко, защото са изчислени пропорционално за този таксуващ период.
http://prntscr.com/kg1fmw
http://prntscr.com/kg1fmw
Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте в момента съм на абонамент към А1 - Безкрай 2XL. Срокът на договора изтича на: 30.11.2018.
В момента плащам: 16,99лв./месец имам неограничени към А1 и неограницени към други национални мобилни и 8ГБ.
Като цяло ме устройва абонаментиния план като цена, минути и ГБ. Има ли по добър план и какъв е реда да си преподпиша на същия план. Ще многа ли да взема телефон за добра цена.
В момента плащам: 16,99лв./месец имам неограничени към А1 и неограницени към други национални мобилни и 8ГБ.
Като цяло ме устройва абонаментиния план като цена, минути и ГБ. Има ли по добър план и какъв е реда да си преподпиша на същия план. Ще многа ли да взема телефон за добра цена.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Излиза, че можеш да преподпишеш най-рано на 30.09.2018. Можеш да запазиш старият си план на същите условия в периода на преподписване, но не и след това. Можеш да вземеш всеки един телефон с този план, като гледаш каква е цената на телефона със запазване на стария план в сайта на оператора. Мисля, че няма по-добро предложение за тези пари в момента, и едва ли ще има.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Има неограничени минути + 12GB нет + 2GB към вайбър + 2GB към фейс за 18 лв, но трудно го дават.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
няма ли някой в групата който работи в А1 да ми съдейства за преподписването. Да ми назначи този план за неограничени минути + 12GB нет + 2GB към вайбър + 2GB към фейс за 18 лв. Аз още преди две години се опитвах да се вържа към този план но единствено стигнах до 8ГБ.
Вече не се предлага, дори и да посочиш номер на този план!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Е, аз преподписах на него преди седмица.
[Quote]Има неограничени минути + 12GB нет + 2GB към вайбър + 2GB към фейс за 18 лв, но трудно го дават.[/Quote]
Нов абонат не може да подпише на този план, а само който го има, може да преподпише и то без значение в кой момент на договора си е.
Нов абонат не може да подпише на този план, а само който го има, може да преподпише и то без значение в кой момент на договора си е.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Свързваха се с мен от някъв БОБ номер (0988109820) и ми предлагат оферти на А1. Реални ли са тези оферти едно време се обаждаха от някъкъв номер 0888131. Да разчитам ли че това са истински оферти.
-
- Регистриран: 05 юни 2018, 17:37
Служебен номер на служител - консултант. Дадена му е база на основата на някакъв критерий и звъни и оферира.