Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Другият голям проблем на 2600 - в близост до WiFi na 2400 умира. Вярно ефектът е по-малко от метър, но напр. 4g флашка в wifi рутер ако имаш само lte на 2600 - мисия невъзможна.
Много пишат затова по руските форуми(оператор Yota).
Много пишат затова по руските форуми(оператор Yota).
Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Има и Band 3 15 MHz + Band 8 5 MHz на Теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Vivacom Шумен гледам съвсем случайно вкъщи всички съседни клетки вече са на band 1, а до онзи ден бяха на band 3 :)
Дори усещам разлика в батерията, че кара доста по-дълго (по принцип е износена 9%). Просто днес ми направи впечатление обикновено се прибирам от работа с около 60%, а днес 70 и няколко при идентично потребление. Утре ще тествам на работа дали са на band 1 или все още са на 3.
Дори усещам разлика в батерията, че кара доста по-дълго (по принцип е износена 9%). Просто днес ми направи впечатление обикновено се прибирам от работа с около 60%, а днес 70 и няколко при идентично потребление. Утре ще тествам на работа дали са на band 1 или все още са на 3.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
По-доброто покритие не беше ли на банд 3- 1800 Mhz, а не на банд 1- 2100 Mhz? А скоростите как са?
За батерията- на колко време е този Iphone, та 9 % от батерията са вече износени?
За батерията- на колко време е този Iphone, та 9 % от батерията са вече износени?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
На теория би трябвало.
Като за вкъщи със слабо покритие ми се струват добре (виж скрийншота).
От началото на октомври 2016-та, т.е. 1 година 10 месеца.
Като за вкъщи със слабо покритие ми се струват добре (виж скрийншота).
От началото на октомври 2016-та, т.е. 1 година 10 месеца.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
А1 в Поморие мрежата им е под всякаква критика.
Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
разбрахме, че си на море и положението с А1 е трагично там.. няма нужда всеки ден да пишеш едно и също, едва ли ще се юрнат да го оправят..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Днес на работа установих, че още са на band 3 в него район.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Откакто съм на Виваком, ако искам да потвърдя нещо като трябва да ми се изпрати верификационен код чрез SMS, това вече е невъзможно. Вече не получавам и един SMS за верификация. Някой да има същия проблем?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Аз го имах, не можех да влезна в huawei id... Но вече съм към Теленор и го няма проблема.