VOLTE в България
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
[Quote]Ако си купя предплатена карта на виваком, ще мога ли да тествам? [/Quote]
Не, услугата се предоставя на потребители с абонаментни планове.
Не, услугата се предоставя на потребители с абонаментни планове.
Re: VOLTE в България
Писах на А1 дали скоро ще пуснат ВоЛТЕ
Re: Re: VOLTE в България
"Благодарим за проявения интерес! За 2018г.нямаме информация това да се случи. Ама ето ви подарък 500мб :P "
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Re: VOLTE в България
Имам неограничен интернет, така че да си заврат тези 500 МБ където си искат :D
Аз искам качествена мрежа, а не нек'ви безсмислени бонуси (no)(no)(no)(no)
Аз искам качествена мрежа, а не нек'ви безсмислени бонуси (no)(no)(no)(no)
Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Можеш да ги подариш.
Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
Тези не могат да се прехвърлят. Могат само тези, които дават след плащане онлайн.
Нека не се отклоняваме от темата - ВоЛТЕ мрежите в България. Дотук А1 неглижира темата и не показват никаква готовност, дори желание да се предлага услугата.
Нека не се отклоняваме от темата - ВоЛТЕ мрежите в България. Дотук А1 неглижира темата и не показват никаква готовност, дори желание да се предлага услугата.
Някой има ли представа кога ще се появи въпросния carrier update за iPhone ?
В сайта на А1 Austria виждам, че предлагат VoLTE и VoWIFI:
https://www.a1.net/voice-plus
Старта на услугата е от 30.11.2015г. Само че там, много отдавна е свобoдна честотата 800Mhz. При нас е проблем и остарялото оборудване на места. Докато няма стабилно 4G, за никакво VoLTE не можем да говорим. И тук идва решението с Voice over WIFI. Дори да нямаш добро покритие на мобилната мрежа, проблема се решава ако имаш интернет. Така че е хубаво А1 България все пак да подготвят технологията.
https://www.a1.net/voice-plus
Старта на услугата е от 30.11.2015г. Само че там, много отдавна е свобoдна честотата 800Mhz. При нас е проблем и остарялото оборудване на места. Докато няма стабилно 4G, за никакво VoLTE не можем да говорим. И тук идва решението с Voice over WIFI. Дори да нямаш добро покритие на мобилната мрежа, проблема се решава ако имаш интернет. Така че е хубаво А1 България все пак да подготвят технологията.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
На моята предплатена в приложението "Моят А1" като дам отзив ме пита на кой номер да дам 500те мб. При абонатите може и да не е така, не знам.
Re: Re: VOLTE в България
Звънял съм , писал съм и общо взето никой нищо ти не казва .Само на страницата им в Twitter бяха казали , че това щяло да се случи скоро и до там .