VOLTE в България
Re: Re: VOLTE в България
Кисело е гроздето май ...
Re: Re: Re: VOLTE в България
[Quote]1000 еквилибристики за някакво си VoLTE, аре нЕма нужда.
И отново опираме до некадърност или нежелание на операторите ни да доставят услугата до всички, които имат тази възможност на апаратите си. Продават ли телефони с възможност за VoLTE - продават. Активна ли е за всички телефони с тези възможности - НЕ. Пука ли им - НЕ.
Вече дори не си правят труда да питат дали сме доволни от обслужването им
Пак казвам, че аз не намирам никаква разлика нито във времето на позвъняване, нито в звука в телефон с активиран VoLTE и съм го прежалил, че няма да стане на Сонито[/Quote]
При мен с S8+ има сериозна разлика в бързината на набиране при Теленор.
И отново опираме до некадърност или нежелание на операторите ни да доставят услугата до всички, които имат тази възможност на апаратите си. Продават ли телефони с възможност за VoLTE - продават. Активна ли е за всички телефони с тези възможности - НЕ. Пука ли им - НЕ.
Вече дори не си правят труда да питат дали сме доволни от обслужването им
Пак казвам, че аз не намирам никаква разлика нито във времето на позвъняване, нито в звука в телефон с активиран VoLTE и съм го прежалил, че няма да стане на Сонито[/Quote]
При мен с S8+ има сериозна разлика в бързината на набиране при Теленор.
Re: Re: Re: Re: VOLTE в България
А при мен в Теленор няма кой знае каква разлика в набирането между Р20 pro и Сонито.
Даже сега си играх и засякох и няма почти никаква разлика. Вярно, че трябва и този който набираш да го има, но откъде мога да знам кой го има :D То ако е така, почти няма смисъл от това VoLTE, защото само кума ми го има на S8 (woo)
Даже сега си играх и засякох и няма почти никаква разлика. Вярно, че трябва и този който набираш да го има, но откъде мога да знам кой го има :D То ако е така, почти няма смисъл от това VoLTE, защото само кума ми го има на S8 (woo)
Re: VOLTE в България
Абе, момента в който натиснеш зелената слушалка и чуваш сигнала за звънене. Нямам спомени това да беше така до преди месец. Отделно качеството на звука е такова че веднага забелязваш когато събеседника е с пръчка. Компресията и тенекиеният звук се регистрират на момента, щото канала е чист и не добавя шумове към разговора.
Re: VOLTE в България
... нали трябва да си начешем крастата (beer) Смисълът на воуайфай vowifi пък е НИКАКЪВ. Някой ще ми обясни ли, за къв чеп ще предоставям ресурса на ви фи - то ми, че на всичкото отгоре и ще ме таксуват за разговорите. Алоууууу. Но нали луд на шаренко се радва. Между прочем - видео лте vilte, волте, ...олте са си войс Овер ай пи, ама малко по ...търговски от оператора, а не някакво си ай си Кю, скайп, Вайбър и Уоки токи...
Ами не знам, но на Р20 pro няма такова нещо като натискане на зелена слушалка и веднага сигнал за набиране, пък си пише навсякъде, че е VoLTE :D
Ама както казах, вече съм дърт и е възможно да не мога да ги доловя тези благинки :D
Ама както казах, вече съм дърт и е възможно да не мога да ги доловя тези благинки :D
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
VoWiFi е по-полезен от VoLTE, защото представи си нямаш покритие от оператора на дадено място (забутано местенце/селце, отишъл си напланина, някоя сграда с повечко стени, изолации и тн. ), но имаш WiFi. Тогава ще проведеш разговор, дори и да нямаш никакво покритие от оператора. :)
Re: Re: Re: VOLTE в България
Значи като няма 4g тръгваш да търсиш WiFi за да говориш??
Ток и жица(woo)(woo)
Ток и жица(woo)(woo)
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Говори се за общо покритие 4,3, 2G, без значение. Определено е по-добра опция от никакъв сигнал. :D;)
В някои села и хижи това е решението - има само кабелен нет от някой местен тип без мобилен обхват, или има обхват с външен модем от един оператор само.