Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Хора, вие не четете ли?
[Quote]А1 бизнес план[/Quote]
:(
[Quote]А1 бизнес план[/Quote]
:(
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Първият път като съм писал не го пишеше, след това не съм видял, че е редактирано, значи е A1. Е супер е, жалко че нормалните хора няма да видим такъв план скоро.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Те операторите мотаят. Преди 2 години сегашните условия получих от лоялни клиенти. Загубих телефона им. Някой може ли да съдейства?
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
1551 беше, ако не са го променили.
Може ли да запазя настоящия и има ли скрити планове които да поискам?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Да може да го запазиш със същите условия и съответно цена, иначе в момента май няма интересни скрити планове. Какъв е сегашният ти план?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
17 лв. Неограничени към всички + фиксирани, 10000 mb и още 3 за фейс и вайбър.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За тези пари по-добро няма да ти дадат, така че може да преподпишеш или изчакай след октомври, през четвъртото тримесечие обикновено почват по-добрите офертите, но едва ли ще ти дадат нещо по-добро за под 20 лева.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Сега разбрах къде отиват безплатните СМС-и при А1, че и доста MMS-и. На мен А1 ги продава по 20 ст. СМС-а. Така е, ние простосмъртните плащаме сметките на корпоративните клиенти.
[Quote]За съжаление този план на Вива за 12лв. отказват да го дадат. [/Quote]
Предложиха ми го в Офис на бул. Мария Луиза (Козлодуй). За две години. След това ставал 200 минути + 200 MB. Отказах го.
Предложиха ми го в Офис на бул. Мария Луиза (Козлодуй). За две години. След това ставал 200 минути + 200 MB. Отказах го.