А1 - технически затруднения
Re: Re: Re: А1 - технически затруднения
Съгласен с @ivobel721, в Холандия съм и ме изключи Водафон (а го предпочитам, защото там имам 4G). Закачих се ръчно на другата мрежа и върви нормално, но нямам мобилна мрежа - само разговори.
В Гърция при опит да се свържат с WIND и Cosmote пак не се получава.
Pixel 8 Pro
А аз вчера следобяд 6 часа се убих да пробвам свързване към мрежа в Гърция и се чудя какво стана...
Едната, втората, третата - рестарт и пак отново проби, проби, проби...
Скапах си батерията на iPhone от проби, рестартирания и безплодни опити да се вържа към коя да е от трите мрежи, пък то какво било.
Благодаря за инфото!
Поне знам, че проблемът не е бил от апарата ми. (yes)
Едната, втората, третата - рестарт и пак отново проби, проби, проби...
Скапах си батерията на iPhone от проби, рестартирания и безплодни опити да се вържа към коя да е от трите мрежи, пък то какво било.
Благодаря за инфото!
Поне знам, че проблемът не е бил от апарата ми. (yes)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: А1 - технически затруднения
Аз в момента съм на Тасос,свързването е невъзможно,никой в хотела на А1 няма връзка.Така е от вчера след обяд.Добре че има voip през хотелския wi-fi...Виваком си работят нормално,проверено е.Трупат поредна черна точка,ако продължават така ще си преместя фирмата във Виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: А1 - технически затруднения
Току-що ги надрах със сигнал през приложението им и без да искам съм уцелил като писах, че проблемът още продължава...
Изключително много ме издразниха, още повече пък аз по работя ходя (не, че проблемът за почиващите е по-малък, де...) и сега си пращам теленорският номер на всички там, за да го имат и местя комуникацията като цяло.
Не, че и Теленор няма да се издънят по някое време, ама все тая...
Изключително много ме издразниха, още повече пък аз по работя ходя (не, че проблемът за почиващите е по-малък, де...) и сега си пращам теленорският номер на всички там, за да го имат и местя комуникацията като цяло.
Не, че и Теленор няма да се издънят по някое време, ама все тая...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: А1 - технически затруднения
Сега ги почвам и аз,технически затруднения другия път,нЕма никой...по границата приятели дето идват към Гърция нямат обхват още в България.Добре,че имам 20-евро във Voip Blazer-a та си говоря от там.Пълни леваци,един масов мейл да бяха пратили,сметка като имам за плащане са бързи като светлината да ми я пратят.
Re: А1 - технически затруднения
Може ли някой, който е в Гърция и е на Теленор да сподели дали може да се ползва мрежата на Cosmote ?
Re: А1 - технически затруднения
Вече за Гърция пише само Vodafone.
Re: Re: А1 - технически затруднения
Между другото не само А1 България има проблеми. И А1 Словения също имаха същия проблем.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 14 апр 2016, 11:43
Дори A1 Австрия....