Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote].."такива безплатни разговори като 15 лв. на месец са вече история"...[/Quote]
Конкретна оферта за мен. 2000 мин. + 2000 MB за 12.00 лв. Историята продължава...
Конкретна оферта за мен. 2000 мин. + 2000 MB за 12.00 лв. Историята продължава...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Имат, но са единични бройки явно.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Информация от днес 05.09 Виваком Бизнес парк: Преминаване от предплатена на Виваком към план 12лв 2000мин/2000МБ ми бе отказано. Можело до края на месец Август.
Моля някой да сподели подобен опит.
Информация от днес 05.09 Виваком Бизнес парк: Преминаване от предплатена на Виваком към план 12лв 2000мин/2000МБ ми бе отказано. Можело до края на месец Август.
Моля някой да сподели подобен опит.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote] Виваком към план 12лв 2000мин/2000МБ ми бе отказано. Можело до края на месец Август.[/Quote]
Има определени бройки и когато свършат "нашите хора" дават и на простолюдието...
Има определени бройки и когато свършат "нашите хора" дават и на простолюдието...
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Теленор бяха много напористи да преподпиша на 25 лв. за 10000 мб интернет и неограничени минути , невероятно нахални и нагли .(no)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Колега е преподписал на 18.99 -Неогран и 10 000 мб в Теленор
-
- Регистриран: 14 апр 2016, 11:43
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Дай снимка на договора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Чакай малко, колегата 'къв ти е да ти дава обяснение, камо ли да снима договор с конфиденциална информация в нета?!!
Снимай си дебитната карта от двете страни!
Снимай си дебитната карта от двете страни!
-
- Регистриран: 14 апр 2016, 11:43
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Всяко едно твърдение следва да има някакъв вид доказателство. Иначе са празни приказки. Плюс това не съм му поискал личните данни. Поискал съм снимка на редовете с плана. Лесно е човек да се досети кое да покаже и кое не.
След като смяташ, че не е необходимо твърденията в този форум да са достоверни от утре правя 15 профила от 15 различни IP-та и започвам и аз с дезинформацията...
След като смяташ, че не е необходимо твърденията в този форум да са достоверни от утре правя 15 профила от 15 различни IP-та и започвам и аз с дезинформацията...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Къв му е к'яра да дезинформира? По-важна работа нямате ли си? Или сте за 3-5 лева на месец, където ги давате за разни други глупости. На всеки нормален човек, който има Wi-Fi у тях, му стигат 10 000 GB на месец. Всичко друго е изгъзица....