Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Хъмм аз пак не разбрах... Бил си на Трансфер М, пък как от една година стана неограничен... За 10 лева? Или имаш предвид, че имаш голямо количество трафик и за теб е неограничен, тъй като не го достигаш? Би ми било любопитно да видя и снимка на договора (естествено с редовете на плана), ако не ти е проблем да дадеш и пазиш споразумението.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
На мен ми звъняха днес от офис на Теленор. Отначало не искаха да ми кажат оферта по телефона, трябвало лично да отида. След малко настояване ми казаха неограничени разговори и 10000 МБ за 20,99 лв. Попитах и за по-ниска такса - предложиха за 17,99 лв. план с 5000 МБ.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Това и аз го знам от Мениджър ключови клиенти във Виваком.
От Теленор ми предложиха 17,99 промо от 30лв за 2год дог. - неограничени минути, 5К МБ и неограничени СМС
за 17,99 - 2К минути и 5000МБ след изтичане на 2 год МБ стават 2000.
за 20,99 - неограничени минути и 10000 МБ/ след 2те години 3000мб/
От Теленор ми предложиха 17,99 промо от 30лв за 2год дог. - неограничени минути, 5К МБ и неограничени СМС
за 17,99 - 2К минути и 5000МБ след изтичане на 2 год МБ стават 2000.
за 20,99 - неограничени минути и 10000 МБ/ след 2те години 3000мб/
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Вчера проверих в трите оператора какво могат да ми предложат като имате в предвид, че съм клиент на Теленор от 2010 г, а планът ми за последните две години е 5 ГБ интернет и неограничени разговори към всички за 16 лв.
Теленор:
21 лв - неограничени разговори и 10 гб интернет
А1:
21 лв - неограничени разговори и 15 гб интернет, но ако сключа договора към фирма, без значение дали е активна. За физическо лице 27 лв.
Виваком:
27 лв - неограничени разговори и интернет 4гб + 4гб
Планът ми изтича в края на декември така че ще изчакам пак за коледните им планове - Теленор все излиза с нещо хубаво досега...
П.С. Следя темата, така че ако изкочи нещо по-добро отсега, нападам. :)
Теленор:
21 лв - неограничени разговори и 10 гб интернет
А1:
21 лв - неограничени разговори и 15 гб интернет, но ако сключа договора към фирма, без значение дали е активна. За физическо лице 27 лв.
Виваком:
27 лв - неограничени разговори и интернет 4гб + 4гб
Планът ми изтича в края на декември така че ще изчакам пак за коледните им планове - Теленор все излиза с нещо хубаво досега...
П.С. Следя темата, така че ако изкочи нещо по-добро отсега, нападам. :)
Виваком са се опитали нещо да те въртят, това е супер дървена оферта. Виж назад в мненията, на какви подписват повечето хора.
Неограничени минути и 15 ГБ - 21 лева
Неограничени минути и 20 ГБ - 24 лева
Неограничени минути и неограничен интернет на максимална скорост - 40 лева.
Прикачвам снимки от примерни договори:
http://prikachi.com/images/469/9402469m.jpg
http://prikachi.com/images/470/9402470S.jpg
Неограничени минути и 15 ГБ - 21 лева
Неограничени минути и 20 ГБ - 24 лева
Неограничени минути и неограничен интернет на максимална скорост - 40 лева.
Прикачвам снимки от примерни договори:
http://prikachi.com/images/469/9402469m.jpg
http://prikachi.com/images/470/9402470S.jpg
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Май излиза по-евтино с предплатени минути и мегабайти, ама трябва да се занимаваш всеки месец да си активираш нови добавки. Поне за хората които нямаме нужда от неограничени разговори и ползваме 3-4к мегабайти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Май излиза по-евтино с предплатени минути и мегабайти, ама трябва да се занимаваш всеки месец да си активираш нови добавки. Поне за хората които нямаме нужда от неограничени разговори и ползваме 3-4к мегабайти. [/Quote]
И аз това забелязах.
А1 предплатена си струва.
И аз това забелязах.
А1 предплатена си струва.
Сигурен ли си за Теленор.На мен ми го предложиха за пренос на номер но трябвало един месец да съм на някаква дървена тарифа и във Виваком същото там пък поне 3 месеца.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Това с трите месеца е някаква "проба" на определени служители, вероятно я да те откажат до три месеца, я да излезе нещо друго, я да измислят някой нов трик... Нужно е да си клиент само 30 дни на Виваком, за да ти модифицират плана на скритата оферта.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
- Контакти:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой взимал ли е от вивата новия galaxy watch ? Как са цените с план от около 18-20 лв и какво включва?