Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой знае ли дали има нещо за 5лв в А1 ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Преди година имаше 200 минути и май малко нет, не помня колко за 5лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
6 ЛВ 100 мин + 1000 мб при презареждане с предплатена на А1. За да работи в роуминг трябва временно да минете на план класик и да загубите натрупаното и да става само за входящи реално, но като се върнете пак може да я сложите на A1 предплатена с бонуси.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой може ли да разясни как става преминаването от абонамент към предплатена карта? Вчера питах в А1 дали мога да си пренеса номера от друг оператор и да ползвам предплатена карта. Казаха ми, че било много сложно и нямало кой да го направи. Препоръчаха ми да мина първо на BOB за 2лв и после на предплатена. Мисля че за минаване към BOB има първоначална вноска и не знам после за смяна към предплатена да не ме таксуват пак. Никакви изгодни оферти ли нямат операторите и ако имат за какво ги крият. Интересува ме някакъв план който да е конкурентен или подобен на бонуса в А1 за 10лв. 200мин. и 2000мб
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
На тъщата съм сложил план Комфорт(преподписвам го за 3 път).Такса 4.90лв.,30 минути за национални и фиксирани номера,след тях още 30 за фиксирани номера и 3 номера от А1 безплатни разговори.
Нищо сложно няма.
Просто намери офис, където нямат много работа.
Инача БОБ ще ти вземат 10лв при подписването.
Просто намери офис, където нямат много работа.
Инача БОБ ще ти вземат 10лв при подписването.
Въобще не е сложно да се прехвърли към предплатена, но им режат от бонусите към мизерните заплати и затова не искат. Обиколи десетина офиса и все ще случиш на някой човечен.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой да е срещал скрити оферти за ТВ + Интернет?
В момента ползвам А1 на мкасимален план + допълнително устройство. Новата такса за същия е почти 50лв.
В момента ползвам А1 на мкасимален план + допълнително устройство. Новата такса за същия е почти 50лв.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ако виваком имат оптика при теб, защо не от тях. В момента имат за 30 лв 300 мбит + 200 канала и даже не е скрита - https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/promocii/paketni-uslugi/televizija-i-internet
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Привет, до момента съм на 18,99 при Теленор, с 5 гига бърз нет; Сега съм пред подновяване и искам да си купя Xs iphone, като от теленор ми твърдят, че могат да предложат план на 25 лв. (няма ли вече моя, стария), с 10 гига нет, неограничени минути, HBO go, и безплатни 100 минути към зона 1 и 2 (изрично уточниха - след мое питане - че тези минути са само стационарки, а не за мобнилни!)
Според вас има ли смисъл да пробвам в А1 и трябва ли да им показва
Според вас има ли смисъл да пробвам в А1 и трябва ли да им показва