Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

bladyy
Регистриран: 08 юли 2010, 01:00

Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от bladyy » 05 окт 2018, 10:59

Теленор предлагат за 20,99 лв неограничени минути с 10 гб интернет, но мисля, че няма минути към Зона 1,2. Ако си решил точно iPhone XS Max да взимаш, по-добре си го вземи от Теленор. Цените на айфоните там са най-ниски.

NickRey
Регистриран: 15 апр 2012, 16:16

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от NickRey » 05 окт 2018, 11:04

Според мен изчакай още месец би трябвало да има по-добри планове.

bladyy
Регистриран: 08 юли 2010, 01:00

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от bladyy » 05 окт 2018, 11:38

Ако не си на зор, изчакай не месец, а до 1ви декември. Някъде назад в темата имаше информация, че в началото на декември Теленор ще има нови скрити планове. Моя договор изтича на 6ти Декември и все още не съм получавал обаждане от Теленор с конкретни оферти, защото нито мога да преподпиша текущия си план (Нон стоп - 10 гб и неограничени намален от 30 на 18 лв), нито Теленор могат да ми предложат нещо адекватно (същия план в момента е 21 лв). Дори когато ходя в офис на Теленор да си плащам сметката, служителите преглеждат какво имат и се отказват. А едно доста мило момиче от офиса в един от моловете ми препоръча да изчакам още малко и да не избързвам с преподписване. Тъй че и аз те съветвам същото, ако не си на зор - изчакай.

skritplan
Регистриран: 05 юни 2018, 17:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от skritplan » 05 окт 2018, 11:52

Здравейте група имам една предплатена карта на А1 с 300лв кредит ако някой се интересува да пише давам я за 200лв.

Stennn
Регистриран: 17 юни 2008, 13:29

Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Stennn » 05 окт 2018, 15:06

Благодаря ви за съветите, договорът ми изтича началото на март 2019; т.е. - имам време за преподписване. Аз сега съм на 18,99, с 5 гига, намален от 30 или нещо такова.

Само Xs, а не макс, възнамерявам да взема.

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от STE1 » 05 окт 2018, 19:19

[Quote]Ако не си на зор, изчакай не месец, а до 1ви декември. Някъде назад в темата имаше информация, че в началото на декември Теленор ще има нови скрити планове. Моя договор изтича на 6ти Декември и все още не съм получавал обаждане от Теленор с конкретни оферти, защото нито мога да преподпиша текущия си план (Нон стоп - 10 гб и неограничени намален от 30 на 18 лв), нито Теленор могат да ми предложат нещо адекватно (същия план в момента е 21 лв). Дори когато ходя в офис на Теленор да си плащам сметката, служителите преглеждат какво имат и се отказват. А едно доста мило момиче от офиса в един от моловете ми препоръча да изчакам още малко и да не избързвам с преподписване. Тъй че и аз те съветвам същото, ако не си на зор - изчакай.[/Quote]

Със същият план съм и ме убеждават да го преподпиша на по високата цена от 21 лв , нямало да има други планове , и хляба бил 60 ст. преди две години сега бил по скъп така че трябвало да преподпиша.Толкова нагли са станали .

slavista
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от slavista » 06 окт 2018, 01:21

След дълга разправия не можах да подпиша на нещо читаво и искам да си запазя номера на прима.. Как мога да го направя? Договорът ми е до 28 този месец ? Кога трябва да отида ,за да си запазя номера на ваучер ?

Honch
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Honch » 06 окт 2018, 03:17

абсолютно същото важи и за мен

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 06 окт 2018, 05:56

Предложение от Ментел за пренос: планът с 38 лева месечна такса намален на 35 лева месечно и цена на телефон като с 38 лева такса. Бях се зарекъл никога повече да не се връщам при тях, но май заради безплатните бонуси (минути, смс и интернет в роуминг в Сърбия, Македония и Турция, мобилна телевизия, спортните им канали, войо и НВО го) ще взема да си преразгледам "заканата" :D

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 06 окт 2018, 19:58

Така е - няма нищо интересно и "скрито" в момента в А1 и в Теленор.
Имам две карти за пренос от Виваком и макар да имам близки и в двата оператора, никой н еможе да ми даде нищо различно от това, което виждаме в сайтовете на двата оператора.
Явно споразумението между операторите да не дават на никой скрити оферти и да не предлагат такива, вече е в ход с пълна сила.

Иначе всеки миг можете да си заявите смяната на плана от абонамент на предплатена карта, щом сте в последния месец.
Вариант първи - правите го веднага и на фактурна дата ще видите какво ви се нръща от платената такса при подписване на договора или с едномесечно предизвестие, като чак на по-следваща дата за плащане ще имате точна сума за плащане, връщане и прочие.
Въпросът е, че при втория вариант, ако сте ползвал голяма отстъпка от плана, от другия месец при безсрочния договор таксата ще ви е голяма, но вие си знаете какво ползвате.
Аз лично бих го сменил плана веднага.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Отговори