Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Какво ти трябва?
п.п. Мога да съдействам за това питам иначе грам не ме интересува, не съм Гугъл и т.н.
п.п. Мога да съдействам за това питам иначе грам не ме интересува, не съм Гугъл и т.н.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
План около 30-35лв за 50/100мбит нет и каналите от 2XL пакета за IPTV с Диема спорт и Макс спорт пакетите включени. :S
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
За 29,79 в момента има 200+ канала с 300 Mbps интернет като Диемите и Макс спорт може да си ги добавиш допълнително.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Да, тази оферта я видях в каталога им, но с двата спортни пакета цената става около 41лв вече. :(
Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
В момента съм на Виваком комбинация TV-L+ & FiberNET-20Mbps на обща месечна цена 18.78лв.
Точно от днес влизам в 3 месечния период преди да ми изтече договора и получих обаждане от Виваком с "персонално" предложение за лоялен клиент (същото като официално обявеното в сайта) за TV-L+ & FiberNET-50Mbps за "скромните" 24.79лв.
След като го отказах ми предложиха същото, но за 21.60лв.
На мен не ми трябва бързата скорост на нет-а, но "това е което мога да ви предложа".
Разбрахме се да се чуем отново другата седмица за да проверя и други оферти от други оператори.
Същите условия се предлагат от НЕТ1 и ТВНЕТ за цени 19 лв, дали от Виваком има и по-евтин пакет, пък бил той и с по-бавен НЕТ (например 20Mbps ме устройват идеално)?!?
Точно от днес влизам в 3 месечния период преди да ми изтече договора и получих обаждане от Виваком с "персонално" предложение за лоялен клиент (същото като официално обявеното в сайта) за TV-L+ & FiberNET-50Mbps за "скромните" 24.79лв.
След като го отказах ми предложиха същото, но за 21.60лв.
На мен не ми трябва бързата скорост на нет-а, но "това е което мога да ви предложа".
Разбрахме се да се чуем отново другата седмица за да проверя и други оферти от други оператори.
Същите условия се предлагат от НЕТ1 и ТВНЕТ за цени 19 лв, дали от Виваком има и по-евтин пакет, пък бил той и с по-бавен НЕТ (например 20Mbps ме устройват идеално)?!?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
В сайта на Виваком с опцията комбинитай и спести за 50 mbps домашен интернет и TV 2L+ e 26,79 лв. В магазина може да ти го намалят на 24 лв в най добрия случай и с 11 лв за спортните пакети става общо 35 лв.
На сайта имат карта с покритие и е много важно каква скорост достига до теб и каква е технологията AON ли GPON. Виж и напиши тук.
На сайта имат карта с покритие и е много важно каква скорост достига до теб и каква е технологията AON ли GPON. Виж и напиши тук.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Оферти, които ми дадоха за преподписване от А1 са:
50 mbps за 5.99 лв
75 mbps за 9.99 лв
100 mbps за 13.99 лв
200 mbps за 17.99 лв
Може да се подпише за 1г или 2г, като след изтичане на договора месечната такса поскъпва с 2лв.
Отидох в офиса да подам предизвестие за прекратяване на услугата на моя домашен интернет и ми ги предложиха на секундата. До сега плащах 7,94лв за 30 mbps.
Прилагам снимка на част от договора.
50 mbps за 5.99 лв
75 mbps за 9.99 лв
100 mbps за 13.99 лв
200 mbps за 17.99 лв
Може да се подпише за 1г или 2г, като след изтичане на договора месечната такса поскъпва с 2лв.
Отидох в офиса да подам предизвестие за прекратяване на услугата на моя домашен интернет и ми ги предложиха на секундата. До сега плащах 7,94лв за 30 mbps.
Прилагам снимка на част от договора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
В кой офисна А1 ти предложиха тези оферти?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
В гр. София - Ринг Мол ми предложиха офертите.
Мой приятел ми каза за тези оферти.
Но на него не му предложили, когато е бил в магазина на А1,но въпреки това подал предизвестие за прекратяване (като има 7 дневен срок за размисъл в който може отидеш и да кажеш че искаш да анулираш прекратяването на услугата). Още на следващия ден му се обадили от А1 да го питат, защо иска да прекрати услугата, дали имало проблем, дали нещо не го устройва или др. Той казал че получил по добра оферта и те му предложили тези. След неговото съгласие прекратили анулирането на услугата и ми изпратили новия договор по куриер(за тяхна сметка) още на следващия ден!
Може да опитате и този вариант, ако не стане в магазин на А1.
Аз лично съм доволен и 50 mbps са ми напълно достатъчни, а и таксата от 5,99лв. е най-добрата на пазара.
Мой приятел ми каза за тези оферти.
Но на него не му предложили, когато е бил в магазина на А1,но въпреки това подал предизвестие за прекратяване (като има 7 дневен срок за размисъл в който може отидеш и да кажеш че искаш да анулираш прекратяването на услугата). Още на следващия ден му се обадили от А1 да го питат, защо иска да прекрати услугата, дали имало проблем, дали нещо не го устройва или др. Той казал че получил по добра оферта и те му предложили тези. След неговото съгласие прекратили анулирането на услугата и ми изпратили новия договор по куриер(за тяхна сметка) още на следващия ден!
Може да опитате и този вариант, ако не стане в магазин на А1.
Аз лично съм доволен и 50 mbps са ми напълно достатъчни, а и таксата от 5,99лв. е най-добрата на пазара.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Аз в момента съм на безсрочен договор към тях и плащам 16лв за 25 mbps, което си е обирджийство! Отивам да си изпрося една от тези оферти, може би същата - 50mbps за 5,99лв.